Site icon Norway elopement photographer

Gode grunner til at dere bør vurdere å ha to bryllupsfotografer

Fordeler ved å ha to bryllupsfotografer

Hvordan jeg jobber

Jeg elsker å jobbe alene, og jeg har har ingen problemer med å dekke en normal bryllupsdag på egenhånd. Før dagen sørger jeg for at vi har snakket om kjøreplanen for dagen for å sikre at logistikken er i orden, og at alle hendelser blir dekket så godt som mulig. Det betyr kanskje at bruden må gjøre seg klar tidlig nok til å gi meg tid til å komme meg til kirken for å få noen bilder av den spente brudgommen og gjestene. Eller at det bare er tid til et begrenset antall gruppebilder. Hvis dere på noe tidspunkt i prosessen finner ut at en ekstra fotograf hadde vært fint, kan dere være trygg på at jeg velger en jeg samarbeider veldig bra med, og at våre bildestil er veldig lik.

Jeg anbefaler at dere har to fotografer hvis…

Men ulempene er..

Hvis dere velger å ha to bryllupsfotografer er selvsagt de ekstra kostnadene en bakdel. I tillegg er det flere kamera i omløp for å dokumentere alt. Vi er selvfølgelig diskret, men det er viktig å være obs på det på forhånd.

Alt i alt kommer det an på hva slags bryllup dere planlegger. Skal du ha et stort bryllup der mye skjer er kanskje to fotografer et opplagt valg for deere. Men ved et lite budsjettbryllup er det ikke en nødvendighet..

Lykke til, og ikke vær redd for å spørre fotografen deres hva de anbefaler.

Exit mobile version