Urban forlovelsesfotografering i Oslo

I oktober dro jeg til Oslo for å møte Maria og Bjørnar som skal gifte seg til sommeren. Jeg fotograferer sjeldent i urbane strøk, så jeg gledet meg veldig til å ta bilder på Grünerløkka. Og det var virkelig verdt det. De var så herlige sammen, og det var så gøy med annerledes omgivelser enn det jeg er vant med! Gamle trehus, smale gater og masse farger. Jeg teller dagene til bryllupet deres i Mandal!

no images were found

Les mer om bryllupsfotografering her.

Legg igjen en kommentar

Portrett Ingvild

Hi, I'm Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

Kjærestefotografering i snøvær

bryllupsfotograf-kristiansand-ingvild-kolnes-143

Kjærestebilder fra en liten fjellandsby i Toscana

bryllupsfotograf-kristiansand-ingvild-kolnes-8

Sommerfotografering ved sjøen med to fine mennesker

bryllupsfotograf i Kristiansand Ingvild Kolnes

Feriebilder fra Firenze i Italia