Site icon Norway elopement photographer

Slik får du bryllupsdagen til å gå på skinner

Timeplan over bryllupsdagen – hvorfor du trenger en, hvordan du kan lage en og hva du gjør med den.

Begynn i midten – med vielsen

Dette er vanligvis det første tidspunktet som blir satt. Ved å bruke det som utgangspunkt er det mye lettere å finne ut av resten av puslespillet.

Spør deg seg følgende spørsmål:

Jobb dere så bakover fra vielsestidspunktet og legg til tid til forberedelsene og first look. Deretter ser dere på dagen fremover i tid. Hvordan ser dagen ut nå?

Snakk med de ulike tjenestetilbyderne

De er ekspertene. De vet hvor lang tid du trenger til å gjøre deg klar, servere maten og ta familieportrettene.

Legg til ekstra tid – mange steder

Du vet ikke hva som kommer til å skje. Legg til 5-15 minutter til hvert punkt på planen. Det er så mye bedre å ha en rolig stressfri bryllupsdag enn å skulle putte inn altfor mange elementer i en full timeplan.

Husk på fotografen

I hvor mange timer har du booket fotograf? Hva får du dekket med det? Legg til ekstra tid eller flytt rundt på ting for å få det resultatet du ønsker deg!

Ikke gå sulten

Pass på at det er nok måltider. Seriøst! Du vil ikke ende opp med irriterte gjester og du vil ikke besvime i løpet av fotograferingen fordi du glemte å spise. Server noe å spise på før hovedmåltidet. Ta med deg snacks.

Ikke glem logistikken

Legg til nok tid for uforutsett logistikk – som trafikk! Legg til tid til parkering og det å komme seg rundt i en kjole.

Planlegg etter været

Husk at du kan trenge å flytte rundt på ting på grunn av regn, og pass for all del på at dere kommer dere ut for å ta portrettbilder i solnedgangen.

Del timeplanen

Når timeplanen for bryllupsdagen er klar må du passe på å dele den med forlovere, toastmaster, caterer, frisør, fotograf etc. 

Planlegging er nøkkelen her. Spør de ulike du har booket til bryllupet om hva de trenger av tid, og hva de anbefaler at du gjør. Legg til ekstra tid, skriv alt ned og del det med nøkkelpersoner. Med dette kommer du langt på vei i å lage en timeplan og redusere stress på den store dagen.

Exit mobile version