Pakker og priser på bryllupsfotografering | Ingvild Kolnes

bryllupsfotografering 2020


Uvurderlige minner og uerstattelige øyeblikk.

Først og fremst – bryllupsfotografering er en investering.


 • ★★★★★  
   Vi er kjempefornøyde, og har allerede anbefalt deg videre, og vi anbefaler med glede til alle kanter videre også 🙂
  Vi syns bildene ser helt nydelige ut! Tusen tusen takk! 😀
  Signe + Jørgen
  Signe + Jørgen

Investering:


[investe:´riŋ]

substantiv

kort sagt er det å investere å bruke penger (eller andre ressurser) i håp om å få noe igjen for det i fremtiden.

I dette tilfelle er det muligheten til å få bryllupsdagen gjenfortalt om og om igjen; hver gang dere ser tilbake på bildene fulle av øyeblikkene og minnene fra dagen deres. Bildene forteller en historie, av alle de store øyeblikkene, og de små innimellom.

Det er faktisk en stor greie. Og det er derfor det er en investering.

Bryllupsfotografering

I helgene i sommersesongen er kun heldagsfotografering tilgjengelig. Jeg åpner for halvdagsfotografering når det nærmer seg hvis det fortsatt er kapasitet. Mer om bryllupsfotografering finner du her.

Heldagsfotografering fra 35.000,-

ta kontakt for å få prisoversikt og mer informasjon

 • ★★★★★  
  Tusen takk for fantastisk flotte bilder! Vi har virkelig storkost oss med å se gjennom dem. Vi har vært så fornøyde med den jobben du har gjort – du har virkelig vært med på å gjøre vår bryllupsdag helt perfekt- så TUSEN TAKK!
  Stine + Håkon
  Stine + Håkon

Hvor mye fotografering?

Valgmuligheter – Å velge riktig pakke (og riktig fotograf)… Min tilnærming er handler om menneskene – og jeg fokuserer på samhandlingene, møtene og følelsene. Det er en historie, og som enhver god historie så burde den ha en begynnelse, midtdel og avslutning.

Begynnelsen – som bak kulissene under forberedelsene i barndomshjemmet, eller på hotellrommet. Spenningen, nervene og forventingene.
Midten – det største øyeblikket der begge sier «ja», talene som følger (og kanskje også tårene som faller).
Slutten – en stille stund i solnedgangen, før den første dansen. Dagen forsvinner så altfor fort.
Så hvor mye fotografering? Helt ærlig så kommer denne historien bare til sin rett når den blir fortalt fra begynnelse til slutt. Og veldig ofte så er det de små øyeblikkene som blir de største minnene.

TIDSLINJE
 • 18 – 12 Måneder Før… Kalenderen min fyller seg ofte opp ett år på forhånd, så jeg anbefaler å bestille så snart det lar seg gjøre.
 • Tre Måneder før… Jeg åpner for bestilling av halvdagsfotografering hvis jeg har flere ledige datoer.
 • Nedtelling… I månedene før dagen deres kommer vi til å diskutere nærmere hva dere ønsker og hvordan dagen kommer til å bli. Jeg kommer med råd og tips om det jeg syns dere burde være bevisst på og forberede dere på.
 • Den store dagen er (endelig) her… Nå er det deres tur. Det blir tårer, lykke, deilig mat og vin – og jeg er der for å dokumentere det hele.
 • Noen dager senere… Dere får se en liten smakebit av bildene – et lite glimt for å stilne nysgjerrigheten.
 • 8 uker etter… Dere får levert historien fra bryllupsdagen deres i innboksen. Mange minner fra den største dagen i livet deres.

LYS OG LOKASJONER

Lys er noe av det som påvirker resultatet av bildene mest. Jeg prøver alltid å unngå sola midt på dagen, og jeg søker mye heller skygge. Norske sommerdager er lange og lyse og gir muligheter for å dele opp portrettfotograferinger i løpet av dagen. Jo lavere sola er, desto finere og mykere er fargene. Og den mer dramatiske lysretningen gir fantastiske skygger. Denne magiske tiden er like før solnedgang, så jeg anbefaler en liten pause etter (eller i løpet av) middagen. Jeg bruker tid på forhånd til å bli kjent i området og finne frem til de fineste stedene, og fortell meg gjerne hva dere tenker på forhånd.
Når jeg blir kjent med dere og området er det lettere å finne omgivelsene som passer best til bildene.

 • ★★★★★  
  Vi er veldig fornøyd med resultatet av bildene. Du er en veldig behagelig person å jobbe med under fotograferingen. Vi fikk god informasjon hele tide. Bryllupsbilder er veldig viktig og vi følte oss veldig trygge på deg gjennom hele prosessen, noe som var veldig godt for oss. Fotograferingen gikk veldig bra, og vi følte oss komfortable i en ellers uvant situasjon for oss. Vi fikk god veiledning og tips til hva som ville ta seg bra ut på bilder! Under vielsen merket vi ikke at du var der engang, men likevel klarte du få mange fine bilder! Vi må igjen takke for utrolig bra bilder! Vi er utrolig fornøyde! Håper du fortsetter med fotografering, for du er veldig flink! Du hører fra oss dersom vi skal ta noen flere bilder i fremtiden 🙂
  Anne Jorunn + Inge André
  Anne Jorunn + Inge André

ANDRE UTGIFTER SOM MÅ NEVNES

Reise, opphold og mat er ikke inkludert i prisene over.
Trenger dere enda mer tid?  Jeg gir dere et fullstendig pristilbud før dere bestemmer dere.

Prisene mine kan endre seg, men tilbudet dere får er endelig.

ANTALL BILDEFILER

Antallet bilder dere får avhenger av hvordan dagen deres ser ut. Resultatet fra en bryllupsdag vil se helt ulik en annen dersom den ene dagen innebærer kjøring i to timer, mens den andre har alt fra forberedelser til fest på samme sted.

Derfor inkluderer jeg de beste bildene, men spesifiserer ikke et antall på forhånd. Som en tommelfingerregel regner jeg med å levere ca 40-50 bilder pr time fotografering.

BLI KJENT

Først mailer vi litt før vi snakker på Skype eller kanskje vi kan møtes over en kopp varm drikke (eller en smoothie).  Jeg anbefaler alltid at vi tar kjærestebilder. Det er viktig- jeg vil nesten si en forutsetning, at vi kjenner hverandre. Det er slik bildene blir mest naturlige og ekte.

BRUK AV BILDENE

Dere får bildene med fri privat bruksrett, som betyr at de kan printes og deles med familie og venner som dere ønsker. Bruk for eksempel ett av bildene som betyr ekstra mye som forside på takkekortet. Disse kan dere bestille gjennom meg, sammen med print til veggen og et skikkelig kvalitetsalbum.
Husk å kreditere: «foto Ingvild Kolnes» når dere publiserer dem på nettet. Jeg reserverer retten til å bruke bildene som del av min markedsføring.

BRYLLUP PÅ ANDRE SIDEN AV VERDEN

Planlegger dere et utenlandsbryllup? Passet ligger klart og jeg blir gjerne med. Jeg elsker eventyr og eksotiske steder – og blir inspirert av nye plasser. Ta kontakt for å få en oversikt over tilgjengelige pakker og for å få et tilbud.

OPPLEVELSE- OG ELOPEMENTFOTOGRAFERING

Prisene avhenger av hvor, når og hvor mye fotografering dere ønsker. Fortell meg om planene deres så får dere et pristilbud tilpasset deres dag.

 • ★★★★★  
  Tusen takk for fantastisk flotte bilder! Vi har virkelig storkost oss med å se gjennom dem. Vi har vært så fornøyde med den jobben du har gjort – du har virkelig vært med på å gjøre vår bryllupsdag helt perfekt- så TUSEN TAKK!
  Stine + Håkon
  Stine + Håkon