Elopement- og bryllupsfotograf | Ingvild Kolnes

Bryllupsfotograf?


Vil du ha noen tips om hvordan du kan jobbe med de beste kundene og hvor mye du skal ta betalt?

 

Not so fluid in Norwegian?


No problem. Just click here to view the site in English.

Se de nyeste bloggpostene

 

Elopement- og bryllupsfotograf Ingvild KolnesElopement- og bryllupsfotograf Ingvild KolnesElopement- og bryllupsfotograf Ingvild Kolnes

 

Les hva parene mine sier om meg

 • ★★★★★  
  Ingvild Kolnes var riktig valg for oss fordi bildene ble akkurat slik vi ønsket med tanke på at de ble naturlige og lyse, og alt var veldig bra. Vi følte at vi var i trygge hender, og du var flink til å gå rundt å ta bilder uten å ta for mye plass. Det kommenterte også flere av gjestene. Fotograferingen gikk veldig bra. Vi følte oss komfortable og du hadde en fin måte å veilede oss på. Det var verken for mye eller for lite veiledning. Dine bilder passet våre ønsker. Du var også svært imøtekommende og hadde en fin måte å kommunisere med oss på.  
  Elopement- og bryllupsfotograf Ingvild Kolnes
  Caroline + Henrik
 • ★★★★★  
  Vi valgte deg som fotograf fordi vi har sett alle de nydelige bildene du har tatt av de andre brudeparet. Vi har fått masse komplimenter for bildene. Alt gikk strålende og bildene ble nydelige.  
  Elopement- og bryllupsfotograf Ingvild Kolnes
  Marianne + Kjetil
 • ★★★★★  
  Vi er så glad for at vi fikk mange bilder som fanget de fineste øyeblikkene fra dagen😊 På forhånd var vi opptatt av å finne noen som hadde den stilen vi var på utkikk etter, avslappet og naturlig preg på bildene. Og den stilen som Ingvild har passet akkurat det som vi ønsket oss for dagen. Vi hadde hørt veldig mye positivt om henne, og likte bildene veldig godt. Det var en avslappet, uanstrengt og en veldig fin opplevelse som gjorde at vi fikk akkurat de bildene vi ønsket fra dagen:) Vi har fått veldig mye skryt for bildene!! Fotograferingen var helt topp. Vi satte veldig pris på at vi hadde kjærestefotografering i forkant, sånn at vi fikk mulighet til å bli litt kjent, snakke om bryllupet og hva vi ønsket for dagen. Vi ble også litt vant til å bli tatt bilde av sånn at vi var veldig komfortable på bryllupsdagen og følte det ble veldig naturlig og uanstrengt:)
  Elopement- og bryllupsfotograf Ingvild Kolnes
  Hege + Aleksander
 

Besøk hjemmesiden

Elopement- og bryllupsfotograf Ingvild Kolnes