Bryllupsfoto

Koronapolicy

Det er mange bekymringer rundt koronaviruset, restriksjonene og spredningen. Dette er definitivt en situasjon som preger oss alle. Jeg har full forståelse for at dette er utrolig trist for alle som planlegger bryllup. Jeg ønsker å samarbeide og være mest mulig fleksibel, samtidig som at det er nødvendig å påpeke at jeg har en liten bedrift som også sliter veldig.

Hvis du har spesielle bekymringer eller ønsker rundt bryllupsdagen så ta gjerne kontakt for å avtale et telefonmøte. Jeg setter stor pris på å bli holdt oppdatert ang potensielle endringer da jeg kan komme med innspill i forhold til planleggingen og kan finne på å takke nei til par på nettopp deres dato unødig.

Ingvild

ingvild@ingvildkolnes.no
+47 481 74 374

Utsette til lørdag i 2021 eller 2022

Hvis dere avlyser feiringen i 2021 og flytter til en lørdag i 2021 eller 2022 så vil det tilkomme et administrasjonsgebyr på 5.000,- samt prisforskjell fra bookingtidspunkt til gjeldende priser.

Se priser for 2021 her.

Se priser for 2022 her.

Dessverre har jeg ikke lenger mulig å godta utsettelser uten noen form for kompensasjon. Hvis det er lov å gjennomføre fotograferingen og bryllupet (uavhengig av antall gjester), så er jeg klar for å delta.

Utsette til annen ukedag i 2021 eller 2022

Hvis dere avlyser feiringen i 2021 og flytter til en søndag-fredag i 2021 eller 2022 så vil det ikke tilkomme ekstra kostnader så lenge bryllupet er i Kristiansandsregionen. Hvis bryllupet krever overnatting for min del må det være på en mandag-torsdag for at ikke ekstra kostnader skal påløpe.

Behold datoen, endre planene

Jeg har mye erfaring med å planlegge små bryllup og jeg hjelper gjerne med forslag til hvordan dere kan tilpasse dagen til færre gjester - kanskje til og med bare dere to- eller ha en dag som er lagt opp til å holdes utendørs. Det kan vel så gjerne være positivt med en nedskalering. Det var mange bryllup som fortsatt lot seg gjennomføre i 2020 med større eller mindre endringer. Les mer her.

Bookinghonorar

Velger dere å avlyse bryllupet helt, eller en dato der jeg allerede er booket, minner jeg om at bookinghonoraret ikke er refunderbart. Det samme gjelder for det resterende beløpet om dere avbestiller kortere enn åtte uker før bryllupsdagen, som nevnt i kontrakten. Dette vil bli fakturert om faktura ikke er sendt ved avbestillingstidspunktet.

Reiseutgifter

Avlyser/utsetter dere bryllupet etter reise/overnatting er bestilt kan nye kostnader til dette komme i tillegg.

Restriksjoner

Hvis reiserestriksjoner, karantene eller andre forhold hindrer meg i å møte på bryllupsdagen deres, skal jeg gjøre det jeg kan for å sikre en fotograf som kan ta bilder på mine vegne. Jeg har et stort og fint nettverk av fotografer rundt meg.