Ta kontakt

Jeg godkjenner personvernerklæringen.

Jeg tar bare på meg et veldig begrenset antall fotograferinger fordi jeg legger alt i arbeidet mitt. Det er viktig for meg at dere får best mulige bilder, og derfor er det viktig at vi samarbeider bra og har samme mål. Jeg vil gjerne bli kjent med dere for at dere skal bli trygge på meg og for at jeg skal kunne gi dere bilder som er riktige for dere.

Jeg bor i Kristiansand, men er tilgjengelig overalt i Norge og verden.
Ta kontakt hvis du tror vi passer bra sammen, og hør om jeg er ledig på deres bryllupsdag. Fortell meg om deg selv og hva du ønsker fra meg.

Epost foto@ingvildkolnes.no
Facebook www.facebook.com/ingvildkolnes.no
Instagram www.instagram.com/ingvildkolnes
Pinterest no.pinterest.com/ingvildkolnes/

 • Vi er utrolig fornøyd, og anbefaler deg til alle vi møter 🙂 Følte det gikk veldig bra, og du var veldig behagelig å ta bilder med, og flink til å gjøre oss komfortable. Vi hadde en veldig god og naturlig stemning. I ettertid ser vi at det hadde vært kjekt å ha deg med hele dagen.
  kontakt Ingvild Kolnes
  Vibeke + William
 • Som sagt tidligere og ut ifra erfaring med fotoshoot før så synes jeg kjemien med fotografen er alfa omega, både i forhold til stemningen rundt fotoshooten og hvor gode bildene blir. Du er en flink og behagelig fotograf som ser behovet til kundene dine, og du tar ting på sparket om det skulle være noe. Du lytter til kundene dine og gjør ditt ypperste for at bildene skal bli bra og kundene fornøyde. Det var veldig behagelig å ta bilder med deg, du er en rolig og lun person med mange gode ideer og praktiske løsninger på uforutsette problemer som dukket opp underveis. Du er lett å forholde seg til og det har mye å si for kjemien mellom fotograf og kunde, noe som igjen påvirker bildene.
  kontakt Ingvild Kolnes
  Tove + Inge
 • Vi fikk god veiledning, og var veldig fornøyd med hvordan bildene ble. Du tok deg god tid, og det var med på å bidra til at fotograferingen ble veldig gøy. Vi var veldig fornøyd med bildene og hvordan fotograferingen ble gjennomført. Har allerede anbefalt deg videre. Vi var veldig komfortable, og hadde det veldig gøy. Fikk mye god veiledning, både gjennom informasjonsmail og gjennom møte før fotograferingen.
  kontakt Ingvild Kolnes
  Lene + Kristoffer