Ta kontakt

Jeg tar bare på meg et veldig begrenset antall fotograferinger fordi jeg legger alt i arbeidet mitt. Det er viktig for meg at dere får best mulige bilder, og derfor er det viktig at vi samarbeider bra og har samme mål. Jeg vil gjerne bli kjent med dere for at dere skal bli trygge på meg og for at jeg skal kunne gi dere bilder som er riktige for dere.

Jeg bor i Kristiansand, men er tilgjengelig overalt i Norge og verden.
Ta kontakt hvis du tror vi passer bra sammen, og hør om jeg er ledig på deres bryllupsdag. Fortell meg om deg selv og hva du ønsker fra meg.

Epost foto@ingvildkolnes.no
Facebook www.facebook.com/ingvildkolnes.no
Twitter www.twitter.com/ingvildkolnes
Google+ plus.google.com/+IngvildkolnesNo
Instagram www.instagram.com/ingvildkolnes

 • Vi fikk god veiledning, og var veldig fornøyd med hvordan bildene ble. Vi fikk også ekstra bilder inkludert, da du ønsket å fortelle hele historien, noe vi var veldig takknemlig for. Du tok deg god tid, og det var med på å bidra til at fotograferingen ble veldig gøy. Vi var veldig fornøyd med bildene og hvordan fotograferingen ble gjennomført. Har allerede anbefalt deg videre. Vi var veldig komfortable, og hadde det veldig gøy. Fikk mye god veiledning, både gjennom informasjonsmail og gjennom møte før fotograferingen.
  Lene + Kristoffer
  Lene + Kristoffer
 • Er du på utkikk etter en dyktig fotograf, som lytter og yter 100% service? Da vil jeg varmt anbefale Ingvild Kolnes. Hun tok bildene i vielsen vår, og vi er ikke annet enn kjempefornøyde! Super service, god oppfølging, fine priser OG fantastiske bilder!
  Stine Marie + Kristoffer
  Stine Marie + Kristoffer
 • Ingvild er en kjempeflink og dyktig fotograf som virkelig kan faget sitt. Hun er lett å samarbeide med, og har mange fine tanker om settinger og vinkler på fotograferingen. Vi sitter igjen med strålende flotte bilder fra vår bryllupsdag. Tusen takk for at du var med på å skape de fine øyeblikkene og minnene vi nå sitter igjen med. Vi vil virkelig anbefale Ingvild som fotograf videre til andre som ønsker fine bilder og minner.
  Siri + Thomas
  Siri + Thomas