sett pris på forholdet

Enten dere nettopp ble forlovet, hadde deres 15 årsjubileum eller bare fordi det er en helt vanlig tirsdag – hvorfor ikke gjøre det til noe helt spesielt ved å skape minner.

Vi kan gå til toppen av et fjell, være sammen til solnedgang på stranda, eller besøke en kafé. Mulighetene er uendelige.

 • Vi hadde et ønske om å få noen bilder av oss sammen, som viser kjærlighet. Bildene du tar er så naturlige, vakre og det er en slags ro i dem.  Du er utrolig flink til å fange følelser i bildene dine. For oss var du den riktige fotografen fordi du tar bilder med følelser i:) Jeg merker at jeg blir glad av å se gjennom dem i ettertid- de gir meg noe. Det beste med fotograferingen var resultatet, altså bildene vi fikk! Og så var det sekunder hvor det føltes som om det kun var oss to i hele verden, resten "forsvant", inkl fotografen;) Det var litt kleint i starten, men ble mer gøy etterhvert. Vi fikk en fin veiledning underveis, og ble "ufarliggjort". Du var flink å hjelpe og gi tips når vi følte vi kjørte oss litt fast. Takket være en meget dyktig fotograf har vi fått en nydelig samling kjærestebilder, som i høyeste grad gjenspeiler den kjærligheten vi føler for hverandre. TUSEN HJERTELIG TAKK for supre bilder!
  kjærester Ingvild Kolnes
  Beate + Åsmund
 • Før vi valgte fotograf tenkte vi på var det viktig at vi likte det tidligere arbeidet til fotografen, og at det er en fotograf som klarer å gjøre fotograferingen komfortabel, da vi ikke er særlig vant med å bli tatt bilder av 🙂 Etter å ha sett bildene og tilbakemeldingene til Ingvild Kolnes på Facebook skjønte vi at hun var den fotografen vi så etter. Vi likte bildene veldig godt, og så at andre hadde kommentert at hun klarte å få dem til å slappe av under fotograferingen. Kjærestefotograferingen var koselig! Det var litt uvant i starten, men etterhvert ble det mer komfortabelt. Jeg synes vi fikk god veiledning på hva vi kunne gjøre for at bildene ble bra. Det beste med fotograferingen var at du tok deg tid og viste at du ønsket å ta bilder etter våre ønsker, og at du fikk oss til å slappe av. Fotograf Ingvild Kolnes var riktig valg for oss fordi bildene er så "ekte", ikke oppstilte, og lyser av kjærlighet. I tillegg er hun en utrolig behagelig person som klarte å få oss til å slappe av. Hun har mange gode ideer om hva som kan være fint på bildene, og ønsker å ta bilder etter våre ønsker. Hun er en behagelig og flink fotograf med mange gode ideer for å få nydelige bilder. I etterkant har vi fått mange komplimenter for bildene! Vi er utrolig fornøyde med resultatet, og ble så imponerte over bildene 😀
  kjærester Ingvild Kolnes
  Mathilde + Martin
 • Vi lette etter en en fotograf som hadde den stilen vi var ute etter, og valgte Ingvild Kolnes fordi hun tar naturlige og ekte bilder, og er opptatt av å få frem følelsene og de ekte uttrykkene i bildene. Vi var litt nervøse i forkant for at det skulle bli anstrengt og ukomfortabelt, men fotografen var god på å skape en en lett stemning som fikk oss til å slappe av og ha det moro. Ingvild er bevisst på hva bildene hennes skal utstråle, hun har en tydelig stil, og den er akkurat det jeg var på jakt etter. Det beste med fotograferingen var resultatet 🙂 Jeg har alltid visst at vi var perfekte for hverandre, og etter å ha sett bildene ble jeg overrasket over hvor godt vi passet sammen utseendemessig også. Vi har fått morsomme, ekte, og fantastiske naturlige bilder som fanger personligheten og følelsene til personene foran kameraet.    
  kjærester Ingvild Kolnes
  Helene + Charles