kjærestefotografering, forlovelsesfotografering og lifestylefoto | Ingvild Kolnes

kjærestefotografering


Dette er deres historie.

Feire en forlovelse. Skåle til et jubileum.
Eller bare fordi. Dette er kjærlighetshistorier.
Bilder som forteller historier om kjærester, hverdag, lidenskap og milepæler.

 • ★★★★★  
  Vi lette etter en en fotograf som hadde den stilen vi var ute etter, og valgte Ingvild Kolnes fordi hun tar naturlige og ekte bilder, og er opptatt av å få frem følelsene og de ekte uttrykkene i bildene. Vi var litt nervøse i forkant for at det skulle bli anstrengt og ukomfortabelt, men fotografen var god på å skape en en lett stemning som fikk oss til å slappe av og ha det moro. Ingvild er bevisst på hva bildene hennes skal utstråle, hun har en tydelig stil, og den er akkurat det jeg var på jakt etter. Det beste med fotograferingen var resultatet 😊 Jeg har alltid visst at vi var perfekte for hverandre, og etter å ha sett bildene ble jeg overrasket over hvor godt vi passet sammen utseendemessig også. Vi har fått morsomme, ekte, og fantastiske naturlige bilder som fanger personligheten og følelsene til personene foran kameraet.    
  kjærestefotografering, forlovelsesfotografering og lifestylefoto Ingvild Kolnes
  Helene + Charles
 • ★★★★★  
  For oss var det viktig å bruke en fotograf som kunne tilby den type bilder vi ønsket oss, og vi ønsket å bli fotografert av Ingvild fordi bildene er så naturlig vakre og ekte. Vi opplevde fotograferingen som veldig avslappet og komfortabel. Men det beste med fotograferingen var å få dele en helt ny opplevelse sammen som kjærester. Vi ønsket oss naturlige bilder av oss som par. Da jeg gikk inn på hjemmesiden til fotografen så vi at det var nettopp slike bilder vi ønsket oss. Det at fotograferingen foregikk ute og at man kunne være i bevegelse var veldig avslappende. Fotografen var også flink til å veilede oss, og hele opplevelsen virket derfor ganske naturlig. Opplevelsen med Ingvild Kolnes som fotograf var helt fantastisk, da hun fikk oss til å slappe av slik at det ble naturlig å være foran kamera. Hele opplevelsen var bare helt fantastisk, og jeg ville virkelig ikke vært foruten den. Ingvild Kolnes er en utrolig dyktig fotograf som virkelig kan sitt fag. Hun legger hele sin sjel i det arbeidet hun gjør, og gir seg ikke før hennes kunder er 100% fornøyde. Dersom jeg ved senere anledninger har behov for å benytte meg av en fotograf kommer jeg ikke til å vurdere andre enn henne. For oss gjorde hun en fantastisk jobb både før- under- og etter fotograferingen. Vi er svært fornøyde med de bildene vi valgte ut og gleder oss til å få dem opp på veggen. Av de som har sett bildene har vi fått svært positiv respons. Selv er vi også veldig fornøyde med arbeidet til fotografen. Dette er en opplevelse for livet, og jeg vil på det varmeste anbefale andre par til å gjøre det.
  kjærestefotografering, forlovelsesfotografering og lifestylefoto Ingvild Kolnes
  Hedda + Andreas
 • ★★★★★  
  Vi hadde et ønske om å få noen bilder av oss sammen, som viser kjærlighet. Bildene du tar er så naturlige, vakre og det er en slags ro i dem.  Du er utrolig flink til å fange følelser i bildene dine. For oss var du den riktige fotografen fordi du tar bilder med følelser i😊 Jeg merker at jeg blir glad av å se gjennom dem i ettertid- de gir meg noe. Det beste med fotograferingen var resultatet, altså bildene vi fikk! Og så var det sekunder hvor det føltes som om det kun var oss to i hele verden, resten "forsvant", inkl fotografen;) Det var litt kleint i starten, men ble mer gøy etterhvert. Vi fikk en fin veiledning underveis, og ble "ufarliggjort". Du var flink å hjelpe og gi tips når vi følte vi kjørte oss litt fast. Takket være en meget dyktig fotograf har vi fått en nydelig samling kjærestebilder, som i høyeste grad gjenspeiler den kjærligheten vi føler for hverandre. TUSEN HJERTELIG TAKK for supre bilder!
  kjærestefotografering, forlovelsesfotografering og lifestylefoto Ingvild Kolnes
  Beate + Åsmund

MINNER

Dere to lager dem. Jeg fanger dem.

Le, dans, og lek. Gjør det som dere gjør best, og jeg gjør dem om vil minner – det er en feiring av det ordinære. Noe som, faktisk, gjør det ganske ekstraordinært.

Fordi, om ti år, tjue eller mer, så kommer disse bildene til å representere et øyeblikk i tid – før bryllupet, før familie, like etter en forlovelse, eller etter fem års lykkelig ekteskap.

Og hva med omgivelsene?

Vi kan snuble opp en mosekledd ås, klatre til topps på et fjell, henge sammen til sola går ned eller til himmelen åpner seg (vi gjør det beste ut av været – så hvis det regner så la det regne). Eller vi kan rett og slett finne oss et bord (og ta en kaffe) på den lokale kaféen. Jeg er enkel å ha med å gjøre og åpen for idéer.

Finn ut hva jeg kan tilby

Og fortell meg om planene deres

her

(Og hvis du vil vite mer om meg kan du finne det her.)

kjærestefotografering, forlovelsesfotografering og lifestylefoto Ingvild Kolneskjærestefotografering, forlovelsesfotografering og lifestylefoto Ingvild Kolneskjærestefotografering, forlovelsesfotografering og lifestylefoto Ingvild Kolnes