kjærestefotografering, forlovelsesfotografering og lifestylefoto | Ingvild Kolnes

kjærestefotografering


Dette er deres historie.

Feire en forlovelse. Skåle til et jubileum.
Eller bare fordi. Dette er kjærlighetshistorier.
Bilder som forteller historier om kjærester, hverdag, lidenskap og milepæler.

 • ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️  
  Før vi valgte fotograf tenkte vi på var det viktig at vi likte det tidligere arbeidet til fotografen, og at det er en fotograf som klarer å gjøre fotograferingen komfortabel, da vi ikke er særlig vant med å bli tatt bilder av 🙂 Etter å ha sett bildene og tilbakemeldingene til Ingvild Kolnes på Facebook skjønte vi at hun var den fotografen vi så etter. Vi likte bildene veldig godt, og så at andre hadde kommentert at hun klarte å få dem til å slappe av under fotograferingen. Kjærestefotograferingen var koselig! Det var litt uvant i starten, men etterhvert ble det mer komfortabelt. Jeg synes vi fikk god veiledning på hva vi kunne gjøre for at bildene ble bra. Det beste med fotograferingen var at du tok deg tid og viste at du ønsket å ta bilder etter våre ønsker, og at du fikk oss til å slappe av. Fotograf Ingvild Kolnes var riktig valg for oss fordi bildene er så "ekte", ikke oppstilte, og lyser av kjærlighet. I tillegg er hun en utrolig behagelig person som klarte å få oss til å slappe av. Hun har mange gode ideer om hva som kan være fint på bildene, og ønsker å ta bilder etter våre ønsker. Hun er en behagelig og flink fotograf med mange gode ideer for å få nydelige bilder. I etterkant har vi fått mange komplimenter for bildene! Vi er utrolig fornøyde med resultatet, og ble så imponerte over bildene 😀
  kjærestefotografering, forlovelsesfotografering og lifestylefoto Ingvild Kolnes
  Mathilde + Martin
 • ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️  
  Vi lette etter en en fotograf som hadde den stilen vi var ute etter, og valgte Ingvild Kolnes fordi hun tar naturlige og ekte bilder, og er opptatt av å få frem følelsene og de ekte uttrykkene i bildene. Vi var litt nervøse i forkant for at det skulle bli anstrengt og ukomfortabelt, men fotografen var god på å skape en en lett stemning som fikk oss til å slappe av og ha det moro. Ingvild er bevisst på hva bildene hennes skal utstråle, hun har en tydelig stil, og den er akkurat det jeg var på jakt etter. Det beste med fotograferingen var resultatet 🙂 Jeg har alltid visst at vi var perfekte for hverandre, og etter å ha sett bildene ble jeg overrasket over hvor godt vi passet sammen utseendemessig også. Vi har fått morsomme, ekte, og fantastiske naturlige bilder som fanger personligheten og følelsene til personene foran kameraet.    
  kjærestefotografering, forlovelsesfotografering og lifestylefoto Ingvild Kolnes
  Helene + Charles
 • ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️  
  For oss var det viktig å bruke en fotograf som kunne tilby den type bilder vi ønsket oss, og vi ønsket å bli fotografert av Ingvild fordi bildene er så naturlig vakre og ekte. Vi opplevde fotograferingen som veldig avslappet og komfortabel. Men det beste med fotograferingen var å få dele en helt ny opplevelse sammen som kjærester. Vi ønsket oss naturlige bilder av oss som par. Da jeg gikk inn på hjemmesiden til fotografen så vi at det var nettopp slike bilder vi ønsket oss. Det at fotograferingen foregikk ute og at man kunne være i bevegelse var veldig avslappende. Fotografen var også flink til å veilede oss, og hele opplevelsen virket derfor ganske naturlig. Opplevelsen med Ingvild Kolnes som fotograf var helt fantastisk, da hun fikk oss til å slappe av slik at det ble naturlig å være foran kamera. Hele opplevelsen var bare helt fantastisk, og jeg ville virkelig ikke vært foruten den. Ingvild Kolnes er en utrolig dyktig fotograf som virkelig kan sitt fag. Hun legger hele sin sjel i det arbeidet hun gjør, og gir seg ikke før hennes kunder er 100% fornøyde. Dersom jeg ved senere anledninger har behov for å benytte meg av en fotograf kommer jeg ikke til å vurdere andre enn henne. For oss gjorde hun en fantastisk jobb både før- under- og etter fotograferingen. Vi er svært fornøyde med de bildene vi valgte ut og gleder oss til å få dem opp på veggen. Av de som har sett bildene har vi fått svært positiv respons. Selv er vi også veldig fornøyde med arbeidet til fotografen. Dette er en opplevelse for livet, og jeg vil på det varmeste anbefale andre par til å gjøre det.
  kjærestefotografering, forlovelsesfotografering og lifestylefoto Ingvild Kolnes
  Hedda + Andreas

MINNER

Dere to lager dem. Jeg fanger dem.

Le, dans, og lek. Gjør det som dere gjør best, og jeg gjør dem om vil minner – det er en feiring av det ordinære. Noe som, faktisk, gjør det ganske ekstraordinært.

Fordi, om ti år, tjue eller mer, så kommer disse bildene til å representere et øyeblikk i tid – før bryllupet, før familie, like etter en forlovelse, eller etter fem års lykkelig ekteskap.

Og hva med omgivelsene?

Vi kan snuble opp en mosekledd ås, klatre til topps på et fjell, henge sammen til sola går ned eller til himmelen åpner seg (vi gjør det beste ut av været – så hvis det regner så la det regne). Eller vi kan rett og slett finne oss et bord (og ta en kaffe) på den lokale kaféen. Jeg er enkel å ha med å gjøre og åpen for idéer.

Finn ut hva jeg kan tilby

Og fortell meg om planene deres

her

(Og hvis du vil vite mer om meg kan du finne det her.)

kjærestefotografering, forlovelsesfotografering og lifestylefoto Ingvild Kolneskjærestefotografering, forlovelsesfotografering og lifestylefoto Ingvild Kolneskjærestefotografering, forlovelsesfotografering og lifestylefoto Ingvild Kolnes