Hvordan bli bryllupsfotograf - Lær mer om hva som skal til for å lykkes | Ingvild Kolnes

Invester i deg selv og din business


Jeg skulle ønske jeg hadde visst det jeg vet nå da jeg begynte å jobbe for meg selv som bryllupsfotograf for mange år siden. Det hadde spart meg fra mye unødvendig jobb, stress og smerte.

Jeg har gått fra å basere prisene mine på ren gjetting og hva konkurrentene mine hadde som priser (kort sagt så endte ikke det så veldig bra), og at jeg sa ja til absolutt ALT- til å kontinuerlig øke prisene mine og kun jobbe med kunder jeg elsker. Jeg har endelig fått en sunn balanse mellom jobb og fritid, har stor tro på det jeg holder på med, jeg vet hvordan jeg skal bruke sosiale medier og hjemmesiden min for å tiltrekke meg de jeg helst vil jobbe med.

Bli klar på hva du har å tilby, og til hvem

Få hjelp til prissetting, markedsføring, merkevarebygging, målsettinger og produktivitet-  alt det essensielle for å skape en suksessfull business. Tilbudet mitt strekker seg fra en enkelt mentorsession til en hel serie- der du får oppfølging og hjemmelekser.


  • ★★★★★  
    SELVFØLGELIG VIL JEG ANBEFALE DETTE TIL EN VENN! JA!!! Det å ha en mentortime med Ingvild var et lyspunkt for meg, først og fremst fordi jeg elsker arbeidet hennes, og lidenskapen i bildene hennes, personligheten og redigeringsstilen- alt inspirerer meg! Så, det å ha fått muligheten til å ha fotografen som inspirerer meg mest til å være min mentor betyr så mye for meg. Jeg er bare så takknemlig for denne opplevelsen. ❤️
    Hvordan bli bryllupsfotograf - Lær mer om hva som skal til for å lykkes Ingvild Kolnes
    Su

Er det noe som holder deg igjen?

Begynn med denne 2 timers møte der vi kan gå over det du trenger. Du velger selv tema og vi snakker over skype. Vi kan gå over en blanding av business/prissetting/markedsføringsstrategi og gjennomgang av portfølje/webside/sosiale medier. Det er helt opp til deg. Jeg er på din side og vil oppmuntre og støtte deg på den måten som best hjelper deg.

To timers møte 

eller

Seks en timers møter over 2 måneder med oppfølging og hjemmelekser

Hvordan bli bryllupsfotograf - Lær mer om hva som skal til for å lykkes Ingvild Kolnes

VIL DU HA MER?

Prøv en-til-en mentorship-dag

Vi møtes «på ordentlig» og tilbringer halve dagen sammen. Vi begynner å gå gjennom ulike tema vi har blitt enige om på forhånd før vi gjør en styled shoot sammen. Jeg viser deg hvordan jeg jobber, og du går veiledning i å gjøre det selv. Jeg viser deg hvordan jeg jobber med etterarbeidet og sørger for at du får bra bilder til porteføljen din.

Vi planlegger dagen sammen for å sikre at du får akkurat det du trenger og ønsker.

6 timers møte med business + fotoshoot + etterarbeid

Hvordan bli bryllupsfotograf - Lær mer om hva som skal til for å lykkes Ingvild Kolnes

Bli kjent?

Enten du vurderer mer trening, eller du kun har noen få konkrete spørsmål kan du bestille en gratis samtale med meg. Du følger linken under og får så muligheten til å velge en tid som passer deg.

45 min videosamtale over nett – GRATIS

Les mer

Hvordan bli bryllupsfotograf - Lær mer om hva som skal til for å lykkes Ingvild Kolnes

UTSTYR

Canon 5d mark iii
Sigma art 135 mm 1.8
Sigma 105 mm 2.8
Sigma art 50 mm 1.4
Sigma art 35 mm 1.4
Sigma art 24 mm 1.4

BEGYNN I DAG

Få vite hva jeg har gjort for å lykkes ved å melde deg på epostlista:(Ved å melde deg på godkjenner du personvernerklæringen.)