Site icon Norway elopement photographer

Høstbryllup på Kleivstua

Høstbryllup på Kleivstua

Etter å ha truffet Stine og Håkon noen måneder før bryllupet gledet jeg meg veldig til å ta bilder av dem igjen (se kjærestebildene vi tok her). De planla det som hørtes ut som et fantastisk flott høstbryllup på Kleivstua. Og det viste seg å bli minst like fint som jeg hadde sett for meg. På kjøreturen dit ble høstfargene bare mer og mer tydelige og når jeg kom frem var utsikten enda bedre enn på bildene jeg hadde sett på forhånd. Det var ganske kaldt, men helt vindstille. Dagen begynte hos Stine der hun gjorde seg klar med forloveren sin. Jeg gikk innom Håkon og sønnen deres Petter også før vielsen. De var så rolige begge to. Det var ingen stress eller kaos.

Vigsleren var fra unitarforbundet og hun holdt en rørende tale (håper de får den skriftlig i etterkant så de kan ta vare på alt det fine hun sa). Deretter tok vi turen ned til paragliderampen noen hundre meter lenger nede og tok portrettbildene der slik at vi fikk utsikten med i bakgrunnen.

På mange måter var nok høydepunktet middagen. Ikke nok med at maten var utrolig god, talene var også noe for seg selv. Brudeparet sa nydelige ting til hverandre, og noen av de andre talene var så morsomme at jeg glemte nesten å ta bilder underveis. Vi fikk med oss noen minutter av solnedgangen, og kvelden ble avsluttet med en skikkelig fest på dansegulvet. For en uforglemmelig helg!

Les mer om bryllupsfotografering her.

Brudekjole: White One Saturn, Ski Brudesalong

Brudens sko:  Ski Brudesalong

Blomster: Vik Blomster

Hår og sminke: Adam og Eva

Gifteringer: Thune

Lokale: Kleivstua

Brudgommens : Oscar Jacobsson

Exit mobile version