Romantic summer wedding in Mandal, Southern Norway

Helene og Oskar giftet seg en strålende fin sommerdag i begynnelsen av juli etter å ha vært sammen i seks år. Helene gjorde seg klar hjemme hos foreldrene før vielsen i kirken der hun er døpt og konfirmert. Etter en fin og rørende vielse der familien sang til dem dro de avsted til Mandal i en rosa Cadillac.

Bildene tok vi i Furulunden like ved Risø bank i Mandal før festen ble holdt på Hald internasjonale senter. Vi måtte løpe for å rekke ned til sjøen og rakk akkurat et lite minutt eller to med solnedgang før solen forsvant.

Dette sa Helene og Oskar etter bryllupsdagen:

Før vi valgte fotograf var det viktig for oss å finne en fotograf som passet til vår stil, og som hadde en portefølje vi likte. Vi likte bildene og fotostilen din og fikk et godt inntrykk da vi hadde første samtale på skype.

Det beste med fotograferingen var hvordan du har fanget de små øyeblikkene, særlig under middagen. Men også de fine portrettbildene. Vi har fått akkurat det vi så for oss pluss litt til; fått masse gode minner og flotte bilder. Vi syns du var trygg og lett å jobbe med, oppmerksom og du fanger vakre øyeblikk uten å ta stor plass i rommet. VI er strålende fornøyde 🙂

Vi ønsket oss en dag hvor familie og venner ble samlet til fantastisk mat og fest. Og at stemningen var avslappet og at gjestene koste seg. Vi begynte planleggingen 1,5 år i forveien, men tok oss god tid og gjorde litt og litt.

Det vil vi også råde andre til å gjøre; planlegg litt og litt, ikke stress over detaljer, nyt tiden med hverandre i dagene før vielsen, og ha folk rundt til å hjelpe. Nyt dagen, og ikke stresse over småting. Dagen blir fantastisk selv om f.eks.. serviettene ikke blir helt som forventet eller liknende.

Vi er fornøyd med alt og ville ikke endret noen ting. Den beste investeringen vi gjorde var god mat og drikke. Og fotograf, såklart. Gjestene våre har fortalt oss at de koste seg, slappet av og hadde det gøy!

Høydepunktet i løpet av dagen var da vi sa ja til hverandre i vielsen, og etter bryllupet har vi hatt det helt fantastisk.

Kjole: Lucci bride

Brudens sko: Högl 

Blomster: Bobbos blomster

Hår: Benedicte Johannesen

Sminke: Vanessa Martinsen

Ringer: Gullfunn

Armbånd: fra Hashiwa i Japan

øredobber: W.Kruk.

Forlovelsesring: H.A. Neerbye  

Kake: Dampbageriet

Catering: Maten ble laget av Edwin Guiterrez, freelancekokk fra Bolivia bosatt i London. Råvarene leveres av Nødings Catering.

Invitasjoner: 07 Media

Bordkort og andre trykksaker: Xpressprint

Lokasjon: Hald internasjonale senter

Vielse: Vågsbygd kirke

Brudgommens antrekk: Dress og sko fra Sønnik

 

Leave a Comment

Portrett Ingvild

Hi, I'm Ingvild

I spend as much of my time as I can being outside taking photos of happy couples in love. I live with my dog and boyfriend in Norway, and I love traveling the world in search of beautiful locations and love stories.

Download the FREE Elopement guide here

Elopement-guide-400

you might also like

Norway-winter-photography-couple

Winter elopement in Northern Norway

Fall wedding in Eastern Norway

Fall wedding in Eastern Norway

Scottish elopement in ruin church

Scottish elopement in ruin church

romantisk-enkelt-hostbryllup-sogne-skjaergård-474

Simple and romantic fall wedding in Norway

Elopement-guide-400

Download the FREE 'Elopements Made Easy' guide here

It includes the easy step by step plans you'll need to plan your dream day.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.