Elopementfotografering i Norge og hele verden | Ingvild Kolnes

elopement - for dere som vil ha en rolig, intim stressfri bryllupsdag


Det handler kun om dere.

 • Vi anbefaler Ingvild på det sterkeste! En mer fantastisk fotograf skal man lete lenge etter!
  Elopementfotografering Ingvild Kolnes
  Hanne + Sindre
 • Vi er så utrolig glad for at vi valgte Ingvild til å ta bryllupsbildene våre! Hun er en utrolig dyktig og profesjonell fotograf, og bildene ble helt magiske. Bryllupsdagen er fylt med fantastiske minner og disse har Ingvild klart å forevige på en perfekt måte med bildene sine! Tusen takk!
  Elopementfotografering Ingvild Kolnes
  Nadine + Øyvind
 • For noen fine bilder! Blir helt satt ut, dette er helt perfekt Ingvild! Fantastiske minner å ta vare på livet ut, gleder meg så til å lage album og få bilde på veggen.

  Tusen tusen takk for en fantastisk jobb, vi er glade for at vi valgte Deg!

  Elopementfotografering Ingvild Kolnes
  Nadine + Øyvind
Elopementfotografering Ingvild Kolnes

Enkelt, personlig og ukomplisert

Alt fokus er på dere

Det aller beste med en elopement er at det handler kun om dere – bare dere, ikke om bordplassering, familiedrama eller mengden av ting de som planlegger tradisjonelle bryllup plutselig må ta stilling til. Dere får masse tid sammen alene til å feire kjærligheten. Tid til å være sammen, til å oppleve noe unikt og selvfølgelig også muligheten til bilder på de kuleste stedene. 

Elopementfotografering Ingvild Kolnes

Mulighetene er endeløse

Og det alt er opp til dere

Kanskje er drømmen en stille feiring med kun dere to på toppen av et fjell i Norge etter å ha brukt noen timer på å nå toppen. Kanskje er det muligheten til å kombinere bryllupsdagen med bryllupsreisen og dere velger å gifte dere på en eksotisk strand på Bali. Noen vil ha de aller nærmeste med seg, andre vil kun ha hverandre. Uansett hva dere ønsker, så sørger jeg for at det er historien deres som er fokuset. Slik at dere kan se tilbake på bildene og kjenne alle følelsene fra dagen komme tilbake. 

Elopementfotografering Ingvild Kolnes

Mindre stress med et mindre bryllup

og alt er opp til dere.

Du kan fortsatt velge den nydeligste buketten og kjolen du har drømt om, men dere slipper stresset rundt alle gjestene, lokalet og alle de tradisjonelle forventningene som hører med et «vanlig» bryllup. Noen ting må uansett være på plass. Les mer om hva som skal til for å gifte seg i Norge her.

Elopementfotografering Ingvild Kolnes

Bryllupsreise, brudekjole og prioriteringer

Mer igjen til det som betyr mest,

Det er ingen hemmelighet at det kan koste å gifte seg. Men det er heldigvis opp til dere hvordan dere ønsker å prioritere. Om det er brudekjolen eller fotografen som står på toppen av lista, eller – kanskje er det bryllupsreisen. En elopement kan med fordel være en del av en reise dere har drømt om. Les mer om destinasjonselopement her.

Elopementfotografering Ingvild Kolnes

Uansett hva dere velger

sørg for at minnene blir bevart

Prisene avhenger av hvor, når og hvor mye fotografering dere ønsker. Fortell meg om planene deres så får dere et pristilbud tilpasset deres dag.

ta kontakt