Bryllupsfotografering i Kristiansand, Norge og hele verden | Ingvild Kolnes

Jeg vil fortelle deres historie - sammen med dere


Kjernen av bryllupsfotografering er å lage en nydelig fortelling av bryllupsdagen deres.

 • ★★★★★  
  Wow, tusen takk! Det var kjempegøy å jobbe med deg, vi er superfornøyde 🙂 Og vi anbefaler deg videre når anledningen byr seg. 🙂 Tusen takk for at du var med å gjøre dagen vår spesiell, Ingvild.
  Bildene er nydelige.
  Trine + Daniel
  Trine + Daniel

Målet er ikke det perfekte bildet.

Det handler om hvem dere er.

Jeg elsker å fortelle historier med kamera mitt. Jeg blir kjent med dere. Vi er venner som henger sammen. For meg handler det mindre om alt det tekniske, og mer om hvem dere er – som individer, og som et par som bare er helt gale etter hverandre og fremtida deres!

Jeg bor i Kristiansand, men reiser gledelig verden rundt for å fotografere, så uansett hvor bryllupet deres finner sted kan jeg være der med dere.

 • ★★★★★  
  For det første, vi er ekstremt takknemlige over din service. Du er en utrolig dyktig fotograf, og du har virkelig stått til forventningene! 🙂
  Bildene er kjempevakre. Vi har følt oss veldig trygge på å legge “minneforeving” i dine hender, og vi føler vi virkelig har fått nettopp det: minnene er nå trygt og godt foreviget.. Albumet var nydelig og perfekt, tusen takk for både dette og bilder! :O
  Igjen: Du er så utrolig flink, og jeg gleder meg til å fortelle folk om akkurat det og den gode servicen du yter! Vær trygg på det!
  Julia + Peder
  Julia + Peder

Historien deres er i sentrum.

Alt begynner med dere

Kanskje dere planlegger et helt utrolig DIY-bryllup, eller en stille feiring med kun dere to i en nasjonalpark. Kanskje er det et nydelig hvitt bryllup med et kreativ innslag, eller noe helt originalt. Uansett hvordan bryllupsdagen deres ser ut, så sørger jeg for at det er historien deres som er fokuset. Jeg vil at dere senere skal kunne se tilbake på bildene deres å tenke «Jepp, det er oss!». Min jobb er å fange de små blikkene og kjærtegnene mellom dere, det som bare oppstår og forsvinner like fort, men som sier så utrolig mye. Disse øyeblikkene betyr mer enn timevis med poserte bilder. Meningsfylt på alle måter.

 • ★★★★★  
  Wow, tusen takk! Det var kjempegøy å jobbe med deg, vi er superfornøyde 🙂 Og vi anbefaler deg videre når anledningen byr seg. 🙂 Tusen takk for at du var med å gjøre dagen vår spesiell, Ingvild.
  Bildene er nydelige.
  Trine + Daniel
  Trine + Daniel

Dere gjør ting på deres måte,

og jeg gleder meg til å se hva dere har planlagt.

Samtidig så er det flere tilstede denne dagen – foreldre, søsken og vennene deres – de som har vært der for dere hele veien – det handler om dem også. Jeg skjønner det. Jeg ser dem også. Jeg dokumenterer feiringen, gleden og øyeblikkene som viser hva denne dagen betyr for dem også.

 • ★★★★★  
  Vi er så utrolig glad for at vi valgte Ingvild til å ta bryllupsbildene våre! Hun er en utrolig dyktig og profesjonell fotograf, og bildene ble helt magiske. Bryllupsdagen er fylt med fantastiske minner og disse har Ingvild klart å forevige på en perfekt måte med bildene sine! Tusen takk!
  Nadine + Øyvind
  Nadine + Øyvind

Bare en håndfull brudepar, hvert år.

Hvis jeg skal være helt ærlig så er det veldig mye jobb involvert i det å være bryllupsfotograf. Mye mer enn man kanskje tror. Før den store dagen er det forberedelser og etterpå krever etterbehandlingen sitt. Det er mange øyeblikk og mye følelser som skal komme til sin rett. Og jeg vil gi alle parene mine det beste. Derfor tar jeg kun i mot en veldig begrenset mengde bryllupsoppdrag hvert år. For at alle skal få en like god opplevelse.

 • ★★★★★  
  Tusen takk for fantastisk flotte bilder! Vi har virkelig storkost oss med å se gjennom dem. Vi har vært så fornøyde med den jobben du har gjort – du har virkelig vært med på å gjøre vår bryllupsdag helt perfekt- så TUSEN TAKK!
  Stine + Håkon
  Stine + Håkon

Finn ut hva jeg kan gjøre for dere

Og fortell meg om planene deres

Priseksempel: Heldags bryllupsfotografering 30.000,-.

Trykk på linken under for å lære mer, og lese mer om bryllupspakkene jeg tilbyr

her

(Flere bryllupsbilder finner dere her.)

 • ★★★★★  
  Det beste med fotograferingen var hvordan du har fanget de små øyeblikkene, særlig under middagen. Men også de fine portrettbildene. Vi har fått akkurat det vi så for oss pluss litt til; masse gode minner og flotte bilder. Vi syns du var trygg og lett å jobbe med, oppmerksom og du fanger vakre øyeblikk uten å ta stor plass i rommet. Vi er strålende fornøyde 🙂
  Helene + Oskar
  Helene + Oskar

Bryllupsfotograf Ingvild Kolnes Publisert i Bridal MusingsBryllupsfotograf Ingvild Kolnes Publisert i Sisters in LawBryllupsfotograf Ingvild Kolnes Publisert i Norwegian Wedding Magazine