Bryllupsfotografering i Kristiansand, Norge og hele verden | Ingvild Kolnes

Jeg vil fortelle deres historie - sammen med dere


Kjernen av bryllupsfotografering er å lage en nydelig fortelling av bryllupsdagen deres.

 • Tusen takk for alle de vakre bildene du har tatt av oss! Det er så utrolig hyggelig for oss å ha så godt dokumenterte minner å ta vare på! Du er virkelig dyktig i ditt arbeid, aldri slutt å gjøre det du elsker!
  Bryllupsfotografering i Kristiansand, Stavanger, Bergen, Norge og hele verden Ingvild Kolnes
  Adele + Anders
 • Bildene er helt fantastiske, og vi kunne ikke fått bedre minner å se tilbake på! Vi er virkelig veldig takknemlig for alt du har gjort for oss. Mer takknemlig enn vi klarer å uttrykke.
  Bryllupsfotografering i Kristiansand, Stavanger, Bergen, Norge og hele verden Ingvild Kolnes
  Marte + Per Arne
 • Bildene ble alt vi hadde ønsket oss! I deg fant vi en lidenskapelig fotograf som med varme, respekt og dyktighet ga oss tryggheten vi trengte og minnene vi ønsket oss. Fotograferingen var fantastisk! Du fikk med deg alle viktige øyeblikk og ikke minst tok du godt vare på oss og ga gode råd underveis. Vi har hatt verdens beste opplevelse med deg og vi koser oss veldig med bildene!
  Bryllupsfotografering i Kristiansand, Stavanger, Bergen, Norge og hele verden Ingvild Kolnes
  Mari + Tarjei

Målet er ikke det perfekte bildet.

Det handler om hvem dere er.

Jeg elsker å fortelle historier med kamera mitt. Jeg blir kjent med dere. Vi er venner som henger sammen. For meg handler det mindre om alt det tekniske, og mer om hvem dere er – som individer, og som et par som bare er helt gale etter hverandre og fremtida deres!

Jeg bor i Kristiansand, men reiser gledelig verden rundt for å fotografere, så uansett hvor bryllupet deres finner sted kan jeg være der med dere.

Historien deres er i sentrum.

Alt begynner med dere

Kanskje dere planlegger et helt utrolig DIY-bryllup, eller en stille feiring med kun dere to i en nasjonalpark. Kanskje er det et nydelig hvitt bryllup med et kreativ innslag, eller noe helt originalt. Uansett hvordan bryllupsdagen deres ser ut, så sørger jeg for at det er historien deres som er fokuset. Jeg vil at dere senere skal kunne se tilbake på bildene deres å tenke «Jepp, det er oss!». Min jobb er å fange de små blikkene og kjærtegnene mellom dere, det som bare oppstår og forsvinner like fort, men som sier så utrolig mye. Disse øyeblikkene betyr mer enn timevis med poserte bilder. Meningsfylt på alle måter.

Dere gjør ting på deres måte,

og jeg gleder meg til å se hva dere har planlagt.

Samtidig så er det flere tilstede denne dagen – foreldre, søsken og vennene deres – de som har vært der for dere hele veien – det handler om dem også. Jeg skjønner det. Jeg ser dem også. Jeg dokumenterer feiringen, gleden og øyeblikkene som viser hva denne dagen betyr for dem også.

Bare en håndfull brudepar, hvert år.

Hvis jeg skal være helt ærlig så er det veldig mye jobb involvert i det å være bryllupsfotograf. Mye mer enn man kanskje tror. Før den store dagen er det forberedelser og etterpå krever etterbehandlingen sitt. Det er mange øyeblikk og mye følelser som skal komme til sin rett. Og jeg vil gi alle parene mine det beste. Derfor tar jeg kun i mot en veldig begrenset mengde bryllupsoppdrag hvert år. For at alle skal få en like god opplevelse.

Finn ut hva jeg kan gjøre for dere

Og fortell meg om planene deres

Priseksempel: Heldags bryllupsfotografering 30.000,-.

Trykk på linken under for å lære mer, og lese mer om bryllupspakkene jeg tilbyr

her

(Flere bryllupsbilder finner dere her.)

Bryllupsfotografering i Kristiansand, Stavanger, Bergen, Norge og hele verden Ingvild KolnesBryllupsfotografering i Kristiansand, Stavanger, Bergen, Norge og hele verden Ingvild KolnesBryllupsfotografering i Kristiansand, Stavanger, Bergen, Norge og hele verden Ingvild Kolnes