Jeg vil fortelle deres historie - sammen med dere


Kjernen av bryllupsfotografering er å lage en nydelig fortelling av bryllupsdagen deres.

 •  Vi er for det første kjempefornøyde, og har allerede anbefalt deg videre, men vi anbefaler med glede til alle kanter videre også 🙂
  Vi syns bildene ser helt nydelige ut! Tusen tusen takk! 😀
  Bryllupsfotografering i Kristiansand, Norge og hele verden Ingvild Kolnes
  Signe + Jørgen
 • Wow, tusen takk! Det var kjempe gøy å jobbe med deg, vi er super fornøyde 🙂 Og vi anbefaler deg videre når anledningen byr seg. 🙂 Tusen takk for at du var med å gjøre dagen vår spesiell, Ingvild.
  Bildene er nydelige.
  Bryllupsfotografering i Kristiansand, Norge og hele verden Ingvild Kolnes
  Trine + Daniel
 • Tusen takk for en kjempeflott og proff opplevelse - og flotte bilder!! Du anbefales på det sterkeste!!!
  Bryllupsfotografering i Kristiansand, Norge og hele verden Ingvild Kolnes
  Wenche + Kjetil

Målet er ikke det perfekte bildet.

Det handler om hvem dere er.

Jeg elsker å fortelle historier med kamera mitt. Jeg blir kjent med dere. Vi er venner som henger sammen. For meg handler det mindre om alt det tekniske, og mer om hvem dere er – som individer, og som et par som bare er helt gale etter hverandre og fremtida deres!

Jeg bor i Kristiansand, men reiser gledelig verden rundt for å fotografere, så uansett hvor bryllupet deres finner sted kan jeg være der med dere.

Historien deres er i sentrum.

Alt begynner med dere

Kanskje dere planlegger et helt utrolig DIY-bryllup, eller en stille feiring med kun dere to i en nasjonalpark. Kanskje er det et nydelig hvitt bryllup med et kreativ innslag, eller noe helt originalt. Uansett hvordan bryllupsdagen deres ser ut, så sørger jeg for at det er historien deres som er fokuset. Jeg vil at dere senere skal kunne se tilbake på bildene deres å tenke «Jepp, det er oss!». Min jobb er å fange de små blikkene og kjærtegnene mellom dere, det som bare oppstår og forsvinner like fort, men som sier så utrolig mye. Disse øyeblikkene betyr mer enn timevis med poserte bilder. Meningsfylt på alle måter.

Dere gjør ting på deres måte,

og jeg gleder meg til å se hva dere har planlagt.

Samtidig så handler denne dagen også om de rundt dere – stolte fedre, tårefylte mødre, og spente søsken – de som har vært der for dere hele veien – det handler om dem også. Jeg skjønner det. Jeg ser dem også. Jeg dokumenterer feiringen, gleden og øyeblikkene som viser hva denne dagen betyr for dem også.

Bare en håndfull brudepar, hvert år.

For å være ærlig…bryllupsfotografering tar tid. Så mye tid! Før den store dagen er det forberedelser og etterpå krever etterbehandlingen sitt. Det er mange øyeblikk og mye følelser som skal komme til sin rett. 

Enten du er en av mine kunder eller ei, så kan bryllupsbiblioteket jeg har laget hjelpe dere med planleggingen, for jeg vet nemlig at et bryllup betyr mye jobb for dere også. Og det er viktig for meg at dere velger en fotograf som er riktig for dere. Om det er meg så er det helt topp, og om ikke så håper jeg dere får hjelp på veien til å finne den riktige.

Finn ut hva jeg kan gjøre for dere

Og fortell meg om planene deres

Les mer om bryllupspakkene jeg tilbyr

her

(Og hvis dere vil vite litt mer om meg kan dere lese mer her)

Bryllupsfotografering i Kristiansand, Norge og hele verden Ingvild KolnesBryllupsfotografering i Kristiansand, Norge og hele verden Ingvild KolnesBryllupsfotografering i Kristiansand, Norge og hele verden Ingvild Kolnes