Ingvild Kolnes

Hei, jeg heter Ingvild

Jeg bor i Kristiansand sammen med kjæreste og hund, og skulle ønske jeg kunne si at jeg bruker hele dagen hver dag til å være ute i naturen og tar bilder av lykkelige par. Men for å være helt ærlig så får jeg ikke gjøre det så ofte som jeg skulle ønske. I stedet finner du meg ofte på kontoret mitt (eller i sofaen) der jeg redigerer bilder, skriver epost eller oppdaterer noe på hjemmesida. Jeg elsker å jobbe hjemmefra og å ha friheten til å være min egen sjef.

Det beste jeg vet er å fortelle historier om kjærlighet og skjønnhet, og målet mitt er å lære andre om foto. For meg er det viktigste i livet mitt menneskene som er nær meg og firma mitt.

Jeg ønsker å se og oppleve så mye av verden som mulig, og jeg blir gjerne med dere på eventyr.


Bilder


Her er noen av mine favorittbilder. Klikk her hvis du vil se flere bilder.

kjærlighet og bryllup


Som bryllupsfotograf vil jeg vise det genuine og autentiske. Skjønnheten i bevegelser og følelser. Jeg vil hjelpe dere å skape minner for livet.

Hver person og hvert par er unikt, og bildene deres bør reflektere hvem dere er og ikke tvinge dere inn i en form som ikke passer.

Jeg foretrekker å fotografere på en enkel, uformell og dokumentarisk måte som passer for de som ikke ønsker en tradisjonell stressende bryllupsdag. I stedet skaper vi kunstneriske bilder sammen, fulle av intimitet og betydning. Bilder som dokumenterer hvordan dagen føltes, ikke bare hvordan den så ut.

Bare kos dere og ha det gøy sammen og så skal jeg gjøre mitt beste for å fange essensen av hvem dere er.

Du finner mer om bryllup her. 

 • For oss var det aldri noe annet valg enn deg, Ingvild.  Det var mye lettere for oss å slappe da vi kjenner hverandre, og hun flink til å inkludere naturen rundt oss. Noe vi setter pris på. Vi er så glad for at vi på forhånd hadde øvd oss med kjærestefotografering. Det fikk oss til å senke skuldrene og bare nyte selve dagen! Ingvild Kolnes er en rolig fotograf, som får en ellers stressende dag til å bli avslappende foran kamera. Vi hadde det kjempemoro og lo masse! Det var en flott opplevelse. Tusen takk for den flotte jobben du har gjort, og vi legger merke til hvor mye arbeid du legger i alt du gjør! Du er en utrolig dyktig fotograf, og vi vil anbefale deg til alle vi kjenner! Du fikk oss til å slappe og oppleve det å være foran kamera som helt naturlig.
  Tina + Vegard
  Tina + Vegard
 • Bildene våre ble magiske! Det er ingen tvil om at Ingvild Kolnes har utrolig mye kunnskap, og vet akkurat hva som skal til for å få bevegelse og stemning i hvert eneste bilde hun tar. Hun var veldig flink til å få oss til å slappe av (jeg er vanligvis veldig stiv og ukomfortabel foran kamera), og vi hadde det supergøy på både kjærestefotograferinga, boudoirfotograferinga og bryllupsfotograferinga 🙂 Jeg er evig takknemlig for at vi sitter igjen med så mange nydelige fotominner fra dagen vår🙂

  Wendy + Erik
  Wendy + Erik
 • Vi er utrolig fornøyd, og anbefaler deg til alle vi møter 🙂 Følte det gikk veldig bra, og du var veldig behagelig å ta bilder med, og flink til å gjøre oss komfortable. Vi hadde en veldig god og naturlig stemning. I ettertid ser vi at det hadde vært kjekt å ha deg med hele dagen.
  Vibeke + William
  Vibeke + William