Hei, jeg heter Ingvild, og jeg er så glad for at du har funnet meg!


Noen av mine favoritter i livet er å være hjemme med kjæresten min og se en episode (eller fem) av en tv-serie, spenningen når et nytt brudepar spør om jeg er ledig på deres dag- og gleden når jeg ser bildene på dataen for første gang etter bryllupet, en stille tur i skogen med hunden min Sohvi, fine samtaler med venninner og å høre på musikk.

 • Bildene våre ble magiske! Det er ingen tvil om at Ingvild Kolnes har utrolig mye kunnskap, og vet akkurat hva som skal til for å få bevegelse og stemning i hvert eneste bilde hun tar. Hun var veldig flink til å få oss til å slappe av (jeg er vanligvis veldig stiv og ukomfortabel foran kamera), og vi hadde det supergøy på både kjærestefotograferinga, boudoirfotograferinga og bryllupsfotograferinga 🙂 Jeg er evig takknemlig for at vi sitter igjen med så mange nydelige fotominner fra dagen vår🙂

  Wendy + Erik
  Wendy + Erik
 • Vi er utrolig fornøyd, og anbefaler deg til alle vi møter 🙂 Følte det gikk veldig bra, og du var veldig behagelig å ta bilder med, og flink til å gjøre oss komfortable. Vi hadde en veldig god og naturlig stemning. I ettertid ser vi at det hadde vært kjekt å ha deg med hele dagen.
  Vibeke + William
  Vibeke + William
 • Vi er veldig fornøyd med resultatet av bildene, du er en veldig behagelig person å jobbe med under fotograferingen. God informasjon hele tiden, bryllupsbilder er veldig viktig og vi følte oss veldig trygge på deg gjennom hele prosessen, noe som var veldig godt for oss. Fotograferingen gikk veldig bra! Vi følte oss komfortable i en ellers uvant situasjon for oss. Fikk god veiledning og tips til hva som ville ta seg bra ut på bilder! Under vielsen merket vi ikke at du var der engang, men likevel klarte du få mange fine bilder! Veldig bra 🙂 Må igjen takke for utrolig bra bilder! Vi er utrolig fornøyde! Håper du fortsetter med fotografering, du er veldig flink! Du hører nok fra oss dersom vi skal ta noen flere bilder i fremtiden 🙂
  Anne Jorunn + Inge André
  Anne Jorunn + Inge André

more about me


My biggest passion is capturing real moments and turning them into lasting memories.

I love bonfires in the woods. With hot chocolate and blankets.

I love cooking, buying recipe books and learning to make new dishes (and desserts) and I have been vegetarian for 13 years.

Ever taken a personality test (it’s so much fun!)? Well- I’m an INFJ. And I’m definitely not a morning person – I’d rather stay up late and I love sleeping in. Although I must admit that going to bed feels better year by year.

For me a good day is crossing off many thing off my list- I love being productive!

I’m not the best at exercising, I prefer eating chocolate. Lots of chocolate. But yeah – I love a good smoothie too!

In something which feels like a previous life, I travelled a lot across Latin America and South East Asia. I’ve lived in the UK, the US and Svalbard before settling down. For now;) My life is in Kristiansand, Norway- which is also where I’m from.

Come on in. Take a look around.
If you love what you see, I’ll be right here when you’re ready to talk about your big day. 
 
Learn more