Ingvild Kolnes

OM MEG

BRYLLUPSFOTOGRAF

Hei!

Jeg heter Ingvild

Så fint at du havnet her. Siden bryllupsdagen nærmer seg er det kanskje på tide at du sender meg en melding så vi kan bli litt bedre kjent? Gleder meg til å høre hva dere har planlagt.

33 Alder

INFJ Personlighetstype

Jeg bor i Kristiansand

Antall land jeg har besøkt 40

Antall par jeg har fotografert 120

Min lille familie: Sondre + Sohvi

Spiser aller helst: Sjokolade

Mer om meg:

Hjemmekjær, Homebody, verdensreisende, avhengig av jobb og sjokolade. Får ikke nok av Harry Potter, smoothie, sofakos og sene kvelder med brettspill. Har fotografert bryllup siden 2011.

Jeg elsker bål I skogen. Med varm sjokolade og pledd. Er opptatt av miljø og liker å gjøre det fint i hus og hage. Jeg er ganske avslappet og introvert. En stille stund I naturen er alltid fint. Og hvis jeg I tillegg kan være sammen med mine kjære eller med et fint par og har kamera rundt halsen kan jeg ikke ha det bedre.

publisert i

bryllup

Fine opplevelser er den beste investeringen du gjør i løpet av livet.

På et tidspunkt kommer du til å se tilbake på minnene du har hatt.

De små øyeblikkene du vil samle på og spare.

Hvordan du følte det og hvordan du tilbrakte tiden på bryllupsdagen kommer til å bli viktig å se tilbake på.

kjærleik

min motivasjon

Hvorfor jeg gjør det jeg gjør.

Så du kan dele minnene med de du er glad i. De som ikke kunne være tilstede, og de som ikke fins enda. Så dere kan kose dere med minnene på sene kvelder når dere blar gjennom album. Noen dager trenger man litt ekstra påminning om hvordan begynnelsen av dere var. For alle de gangene kommer de vakre bildene deres til å være den beste investeringen dere har gjort. Fordi det gjør at dere kan se tilbake og gjenoppleve det hele.

Kom inn.

Se deg rundt.