Hei, jeg heter Ingvild, og jeg er så glad for at du har funnet meg!


Noen av mine favoritter i livet er å være hjemme med kjæresten min og se en episode (eller fem) av en tv-serie, spenningen når et nytt brudepar spør om jeg er ledig på deres dag- og gleden når jeg ser bildene på dataen for første gang etter bryllupet, en stille tur i skogen med hunden min Sohvi, fine samtaler med venninner og å høre på musikk.

 
mer

 • Om Ingvild Kolnes
  Stine Marie + Kristoffer
  Er du på utkikk etter en dyktig fotograf, som lytter og yter 100% service? Da vil jeg varmt anbefale Ingvild Kolnes. Hun tok bildene i vielsen vår, og vi er ikke annet enn kjempefornøyde! Super service, god oppfølging, fine priser OG fantastiske bilder!
 • Om Ingvild Kolnes
  Lene + Kristoffer
  Vi fikk god veiledning, og var veldig fornøyd med hvordan bildene ble. Vi fikk også ekstra bilder inkludert, da du ønsket å fortelle hele historien, noe vi var veldig takknemlig for. Du tok deg god tid, og det var med på å bidra til at fotograferingen ble veldig gøy.Vi var veldig fornøyd med bildene og hvordan fotograferingen ble gjennomført. Har allerede anbefalt deg videre.Vi var veldig komfortable, og hadde det veldig gøy. Fikk mye god veiledning, både gjennom informasjonsmail og gjennom møte før fotograferingen.
 • Om Ingvild Kolnes
  Tove + Inge
  Som sagt tidligere og ut ifra erfaring med fotoshoot før så synes jeg kjemien med fotografen er alfa omega, både i forhold til stemningen rundt fotoshooten og hvor gode bildene blir. Du er en flink og behagelig fotograf som ser behovet til kundene dine, og du tar ting på sparket om det skulle være noe. Du lytter til kundene dine og gjør ditt ypperste for at bildene skal bli bra og kundene fornøyde.Det var veldig behagelig å ta bilder med deg, du er en rolig og lun person med mange gode ideer og praktiske løsninger på uforutsette problemer som dukket opp underveis. Du er lett å forholde seg til og det har mye å si for kjemien mellom fotograf og kunde, noe som igjen påvirker bildene.

mer om meg


Min største lidenskap er å fange øyeblikk og gjøre dem om til varige minner.

Jeg elsker bål i skogen. Med varm kakao og pledd.

Jeg er glad i å lage mat, kjøpe og lese oppskriftsbøker og lære å lage nye retter (og desserter) og jeg har vært vegetarianer i 13 år.

Har du noen gang tatt en personlighetstest (det er såå gøy!)? Vel- jeg er INFJ. Og er er så absolutt et B-menneske, selv om jeg merker at jeg stadig vekk syns det føles bedre å legge seg tidlig. 

For meg er en god dag å få krysset mange ting av lista mi – jeg elsker å være produktiv!

Jeg er ikke den beste på å trene, og vil mye heller spise sjokolade. Mye sjokolade! Men ja, jeg elsker en god smoothie også!

I det som føles som et tidligere liv reiste jeg mye i latin Amerika og Sørøst Asia. Jeg har bodd i England, USA og på Svalbard før jeg flyttet hjem igjen til Kristiansand.

Kom inn. Se deg rundt.
Hvis du liker det du ser, så er jeg her når du er klar til å snakke om den store dagen deres. 

Finn ut mer