Hei, jeg heter Ingvild, og jeg er så glad for at du har funnet meg!


Noen av mine favoritter i livet er å være hjemme med kjæresten min og se en episode (eller fem) av en tv-serie, spenningen når et nytt brudepar spør om jeg er ledig på deres dag- og gleden når jeg ser bildene på dataen for første gang etter bryllupet, en stille tur i skogen med hunden min Sohvi, fine samtaler med venninner og å høre på musikk.

 
mer

 • Vi er utrolig fornøyd, og anbefaler deg til alle vi møter 🙂 Følte det gikk veldig bra, og du var veldig behagelig å ta bilder med, og flink til å gjøre oss komfortable. Vi hadde en veldig god og naturlig stemning. I ettertid ser vi at det hadde vært kjekt å ha deg med hele dagen.
  Om Ingvild Kolnes
  Vibeke + William
 • Vi er veldig fornøyd med resultatet av bildene, du er en veldig behagelig person å jobbe med under fotograferingen. God informasjon hele tiden, bryllupsbilder er veldig viktig og vi følte oss veldig trygge på deg gjennom hele prosessen, noe som var veldig godt for oss. Fotograferingen gikk veldig bra! Vi følte oss komfortable i en ellers uvant situasjon for oss. Fikk god veiledning og tips til hva som ville ta seg bra ut på bilder! Under vielsen merket vi ikke at du var der engang, men likevel klarte du få mange fine bilder! Veldig bra 🙂 Må igjen takke for utrolig bra bilder! Vi er utrolig fornøyde! Håper du fortsetter med fotografering, du er veldig flink! Du hører nok fra oss dersom vi skal ta noen flere bilder i fremtiden 🙂
  Om Ingvild Kolnes
  Anne Jorunn + Inge André
 • To us there was never another choice but you, Ingvild. It was so easy for us to relax since we know each other, and you did a good job including the surrounding nature. Which we really appriciate. We are so glad that we chose to do an engagement session beforehand. It made us lower our shoulders and just enjoy the day! Ingvild Kolnes is a calm photographer, who gets an otherwise stressful day to become relaxing in front of the camera. We had such a good time and laughed loads! It was a great experience. Thank you so much for the amazing job you did, and we can tell how much work you put into everything you do! You are such a skilled photographer, and we want to recommend you to everyone we know! You got us to relax and feel like being in front of the camera was completely natural.
  Om Ingvild Kolnes
  Tina + Vegard

mer om meg


Min største lidenskap er å fange øyeblikk og gjøre dem om til varige minner.

Jeg elsker bål i skogen. Med varm kakao og pledd.

Jeg er glad i å lage mat, kjøpe og lese oppskriftsbøker og lære å lage nye retter (og desserter) og jeg har vært vegetarianer i 13 år.

Har du noen gang tatt en personlighetstest (det er såå gøy!)? Vel- jeg er INFJ. Og er er så absolutt et B-menneske, selv om jeg merker at jeg stadig vekk syns det føles bedre å legge seg tidlig. 

For meg er en god dag å få krysset mange ting av lista mi – jeg elsker å være produktiv!

Jeg er ikke den beste på å trene, og vil mye heller spise sjokolade. Mye sjokolade! Men ja, jeg elsker en god smoothie også!

I det som føles som et tidligere liv reiste jeg mye i latin Amerika og Sørøst Asia. Jeg har bodd i England, USA og på Svalbard før jeg flyttet hjem igjen til Kristiansand.

Kom inn. Se deg rundt.
Hvis du liker det du ser, så er jeg her når du er klar til å snakke om den store dagen deres. 

Finn ut mer