Hei, jeg heter Ingvild, og jeg er så glad for at du har funnet meg!


Noen av mine favoritter i livet er å være hjemme med kjæresten min og se en episode (eller fem) av en tv-serie, spenningen når et nytt brudepar spør om jeg er ledig på deres dag- og gleden når jeg ser bildene på dataen for første gang etter bryllupet, en stille tur i skogen med hunden min Sohvi, fine samtaler med venninner og å høre på musikk.

 
mer

 
 • Er du på utkikk etter en dyktig fotograf, som lytter og yter 100% service? Da vil jeg varmt anbefale Ingvild Kolnes. Hun tok bildene i vielsen vår, og vi er ikke annet enn kjempefornøyde! Super service, god oppfølging, fine priser OG fantastiske bilder!
  Om bryllupsfotograf Ingvild Kolnes Ingvild Kolnes
  Stine Marie + Kristoffer
 • Som sagt tidligere og ut ifra erfaring med fotoshoot før så synes jeg kjemien med fotografen er alfa omega, både i forhold til stemningen rundt fotoshooten og hvor gode bildene blir. Du er en flink og behagelig fotograf som ser behovet til kundene dine, og du tar ting på sparket om det skulle være noe. Du lytter til kundene dine og gjør ditt ypperste for at bildene skal bli bra og kundene fornøyde. Det var veldig behagelig å ta bilder med deg, du er en rolig og lun person med mange gode ideer og praktiske løsninger på uforutsette problemer som dukket opp underveis. Du er lett å forholde seg til og det har mye å si for kjemien mellom fotograf og kunde, noe som igjen påvirker bildene.
  Om bryllupsfotograf Ingvild Kolnes Ingvild Kolnes
  Tove + Inge
 • Bildene våre ble magiske! Det er ingen tvil om at Ingvild Kolnes har utrolig mye kunnskap, og vet akkurat hva som skal til for å få bevegelse og stemning i hvert eneste bilde hun tar. Hun var veldig flink til å få oss til å slappe av (jeg er vanligvis veldig stiv og ukomfortabel foran kamera), og vi hadde det supergøy på både kjærestefotograferinga, boudoirfotograferinga og bryllupsfotograferinga 🙂 Jeg er evig takknemlig for at vi sitter igjen med så mange nydelige fotominner fra dagen vår🙂

  Om bryllupsfotograf Ingvild Kolnes Ingvild Kolnes
  Wendy + Erik

mer om meg


Min største lidenskap er å fange øyeblikk og gjøre dem om til varige minner.

Jeg elsker bål i skogen. Med varm kakao og pledd.

Jeg er veldig glad i å lage mat, og jeg har vært vegetarianer i snart 14 år. På hjemmefronten står nytt kjøkken på planen. Det gleder jeg meg veldig til å få!

Planlegging er nesten en hobby for meg, og jeg er B-menneske som elsker å sove.

I løpet av en god dag har jeg krysset mange ting av lista mi – jeg elsker å være produktiv!

Jeg er ikke den beste på å trene, og vil mye heller spise sjokolade. Og får ikke nok av smoothies heller, så det er kanskje en viss balanse der.

I det som føles som et tidligere liv backpacket jeg i Latin Amerika og Sørøst Asia. Jeg har bodd i Bergen, England, USA og på Svalbard før jeg flyttet tilbake til Kristiansand. Det er det som er hjemme for meg.

Kom inn. Se deg rundt.
Hvis du liker det du ser, så er jeg her når du er klar til å snakke om den store dagen deres. 

Finn ut mer