Om bryllupsfotograf Ingvild Kolnes | Ingvild Kolnes

Hei, jeg heter Ingvild


Det var egentlig ganske tilfeldig at jeg ble bryllupsfotograf. Jeg skulle egentlig bli ernæringsfysiolog. Eller samfunnsplanlegger. Og en periode var det journalist. Jeg hadde mange planer, og bryllupsfotograf var ikke en av dem. Jeg kjøpte mitt første speilreflekskamera mens jeg backpacket rundt i Latin Amerika og Asia, og da fant jeg ut at jeg heller ville ha en jobb der jeg kunne være min egen sjef heller enn å ha en vanlig A4 jobb.

mer

 • Vi er veldig fornøyd med resultatet av bildene. Du er en veldig behagelig person å jobbe med under fotograferingen. Vi fikk god informasjon hele tide. Bryllupsbilder er veldig viktig og vi følte oss veldig trygge på deg gjennom hele prosessen, noe som var veldig godt for oss. Fotograferingen gikk veldig bra, og vi følte oss komfortable i en ellers uvant situasjon for oss. Vi fikk god veiledning og tips til hva som ville ta seg bra ut på bilder! Under vielsen merket vi ikke at du var der engang, men likevel klarte du få mange fine bilder! Vi må igjen takke for utrolig bra bilder! Vi er utrolig fornøyde! Håper du fortsetter med fotografering, for du er veldig flink! Du hører fra oss dersom vi skal ta noen flere bilder i fremtiden 🙂
  Om bryllupsfotograf Ingvild Kolnes Ingvild Kolnes
  Anne Jorunn + Inge André
 • Vi syns det beste var å føle at det gikk så lett med fotograferingen på bryllupsdagen fordi vi hadde hatt kjærestefotografering tidligere. For oss var det riktig for oss å velge deg som fotograf fordi du er en så behagelig person som gjør fotograferingen koselig 🙂 Og du vet hva som kan ta seg godt ut på bilder. Du er en behagelig fotograf som fanger nydelige øyeblikk med kameraene sine. Før vi bestemte oss for fotograf var det viktig for oss at fotografen kunne hjelpe oss med å gjøre fotograferingen hyggelig, ettersom vi begge ikke er vant med å bli tatt bilder av. Og så klart at vi likte fotografens tidligere arbeid. Du oppfylte de kravene 🙂 Vi leste en anmeldelse fra et par som heller ikke var spesielt komfortable foran kamera, og derfor anbefalte deg. Fotograferingen var veldig hyggelig! Vi er veldig glade for at vi hadde kjærestefotografering på forhånd, slik at vi visste hva vi gikk til. Da slapp vi å "venne oss til" å bli tatt bilder av på selve bryllupsdagen, slik at fotograferingen da gikk mye lettere! 🙂 Vi har fått så mye glede av bildene! <3 Og ikke minst skryt! 🙂 Vi vil anbefale alle andre brudepar å ha kjærestefotografering på forhånd! Det er så greit å vite hva man går til på den store dagen. Ikke minst får man flotte minner fra kjærestefotograferingen, og bilder man kan bruke på f.eks. invitasjoner, menyer og sanghefter 🙂
  Om bryllupsfotograf Ingvild Kolnes Ingvild Kolnes
  Mathilde + Martin
 • Ingvild Kolnes var riktig valg for oss fordi bildene ble akkurat slik vi ønsket med tanke på at de ble naturlige og lyse, og alt var veldig bra. Vi følte at vi var i trygge hender, og du var flink til å gå rundt å ta bilder uten å ta for mye plass. Det kommenterte også flere av gjestene. Fotograferingen gikk veldig bra. Vi følte oss komfortable og du hadde en fin måte å veilede oss på. Det var verken for mye eller for lite veiledning. Dine bilder passet våre ønsker. Du var også svært imøtekommende og hadde en fin måte å kontakte/respondere oss på.  
  Om bryllupsfotograf Ingvild Kolnes Ingvild Kolnes
  Caroline + Henrik

mer om meg


Etter jeg kom hjem til Kristiansand fra reisen brukte jeg mer og mer tid på å ta bilder, og plutselig hadde jeg fotografert mitt første bryllup. Men, for meg som handler det ikke om bryllupet i seg selv. Det er ikke festen, borddekorasjonene eller brudekjolen som betyr noe. Det er kjærlighetshistorier som er min greie. Ron og Hermine. Allie og Noah. Ross og Rachel. Og så deres da. Den vil jeg gjerne høre- og fortelle – slik at dere kan bli minnet på det som betyr noe når bryllupsdagen er over.

Men, jeg er mye mer enn bare bryllupsfotograf. Jeg har et hus jeg er veldig glad i, som jeg bor i sammen med min hund og kjæreste som jeg er enda mer glad i. Og jeg syns det er kjempekoselig å brenne bål i skogen. Med varm kakao og pledd.

Hvis jeg er skikkelig flink og trener belønner jeg meg selv med sjokolade etterpå. Og før også- hvis jeg skal være helt ærlig. 

Etter å ha fotografert mange bryllup har jeg lært meg masse om alt det som skal til for å være bryllupsfotograf. Jeg vil gjerne være den personen jeg skulle ønske hadde vært der for meg når jeg begynte å fotografere. Noen som kan vise vei.

Det var litt om meg. Vil du vite mer så er det bare å spør.

Velkommen til siden min. Se deg rundt.
Hvis du liker det du ser, så er jeg her når du er klar til å snakke om den store dagen deres, eller om du vil snakke mer om det å være bryllupsfotograf

Finn ut mer