Om bryllupsfotograf Ingvild Kolnes | Ingvild Kolnes

Hei, jeg heter Ingvild


Det var egentlig ganske tilfeldig at jeg ble bryllupsfotograf. Jeg skulle egentlig bli ernæringsfysiolog. Eller samfunnsplanlegger. Og en periode var det journalist. Jeg hadde mange planer, og bryllupsfotograf var ikke en av dem. Jeg kjøpte mitt første speilreflekskamera mens jeg backpacket rundt i Latin Amerika og Asia, og da fant jeg ut at jeg heller ville ha en jobb der jeg kunne være min egen sjef heller enn å ha en vanlig A4 jobb.

mer

 • ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️  
   Vi er kjempefornøyde, og har allerede anbefalt deg videre, og vi anbefaler med glede til alle kanter videre også 🙂
  Vi syns bildene ser helt nydelige ut! Tusen tusen takk! 😀
  Om bryllupsfotograf Ingvild Kolnes Ingvild Kolnes
  Signe + Jørgen

mer om meg


Etter jeg kom hjem til Kristiansand fra reisen brukte jeg mer og mer tid på å ta bilder, og plutselig hadde jeg fotografert mitt første bryllup. Men, for meg som handler det ikke om bryllupet i seg selv. Det er ikke festen, borddekorasjonene eller brudekjolen som betyr noe. Det er kjærlighetshistorier som er min greie. Ron og Hermine. Allie og Noah. Ross og Rachel. Og så deres da. Den vil jeg gjerne høre- og fortelle – slik at dere kan bli minnet på det som betyr noe når bryllupsdagen er over.

Men, jeg er mye mer enn bare bryllupsfotograf. Jeg har et hus jeg er veldig glad i, som jeg bor i sammen med min hund og kjæreste som jeg er enda mer glad i. Og jeg syns det er kjempekoselig å brenne bål i skogen. Med varm kakao og pledd.

Hvis jeg er skikkelig flink og trener belønner jeg meg selv med sjokolade etterpå. Og før også- hvis jeg skal være helt ærlig. 

Etter å ha fotografert mange bryllup har jeg lært meg masse om alt det som skal til for å være bryllupsfotograf. Jeg vil gjerne være den personen jeg skulle ønske hadde vært der for meg når jeg begynte å fotografere. Noen som kan vise vei.

Det var litt om meg. Vil du vite mer så er det bare å spør.

Velkommen til siden min. Se deg rundt.
Hvis du liker det du ser, så er jeg her når du er klar til å snakke om den store dagen deres, eller om du vil snakke mer om det å være bryllupsfotograf

Finn ut mer

 • ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️  
  Vi er så glad for at vi fikk mange bilder som fanget de fineste øyeblikkene fra dagen:) På forhånd var vi opptatt av å finne noen som hadde den stilen vi var på utkikk etter, avslappet og naturlig preg på bildene. Og den stilen som Ingvild har passet akkurat det som vi ønsket oss for dagen. Vi hadde hørt veldig mye positivt om henne, og likte bildene veldig godt. Det var en avslappet, uanstrengt og en veldig fin opplevelse som gjorde at vi fikk akkurat de bildene vi ønsket fra dagen:) Vi har fått veldig mye skryt for bildene!! Fotograferingen var helt topp. Vi satte veldig pris på at vi hadde kjærestefotografering i forkant, sånn at vi fikk mulighet til å bli litt kjent, snakke om bryllupet og hva vi ønsket for dagen. Vi ble også litt vant til å bli tatt bilde av sånn at vi var veldig komfortable på bryllupsdagen og følte det ble veldig naturlig og uanstrengt:)
  Om bryllupsfotograf Ingvild Kolnes Ingvild Kolnes
  Hege + Aleksander