Om bryllupsfotograf Ingvild Kolnes | Ingvild Kolnes

Hei, jeg heter Ingvild


Profesjonelt femte hjul på vogna og deres nye venn, håper jeg.

Velkommen til siden min. Se deg rundt.
Liker du det du ser, så er jeg her når du er klar til å snakke om den store dagen deres. Hvis vi enda ikke har hilst, så er jeg altså Ingvild- en hjemmekjær, sjokoladeavhengig bryllupsfotograf som elsker å gå på tur i skogen, eller se en tv-serie eller tre.

For meg er fotografering en måte å fortelle små og store historier på. Med dedikasjon og varme. Det første bryllupet jeg fotograferte i 2011 var egentlig litt tilfeldig, og jeg fant fort ut at jeg stortrives i jobben som er så full av kjærlighet, glede, vakre kjoler og kake.

Bildene blir best når dere føler dere komfortable og slapper av. Så enkelt er det. Derfor er det viktig at vi er en god match. Jeg er nemlig ikke en sånn fotograf som bare dukker opp på bryllupsdagen og så forsvinner igjen. Det hadde gått fint, og dere hadde endt opp med flotte bilder, men det er ikke helt meg, og jeg bryr meg mer om bryllupsdagen deres enn det. Og det burde dere også. Jeg vil være tilstede på bryllupsdagen deres som en som kjenner dere og en dere stoler på – og kan ha det gøy sammen med.

 • ★★★★★  
   Vi er kjempefornøyde, og har allerede anbefalt deg videre, og vi anbefaler med glede til alle kanter videre også 🙂
  Vi syns bildene ser helt nydelige ut! Tusen tusen takk! 😀
  Om bryllupsfotograf Ingvild Kolnes Ingvild Kolnes
  Signe + Jørgen

mer om meg


Fortell meg mer om dere og om forholdet deres. Jo bedre jeg kjenner dere jo bedre vet jeg hva jeg kan gjøre for at dere skal få en best mulig opplevelse på dagen deres. Som fotograf er jeg sammen med dere store deler av dagen og hvordan dere har det da har mye å si for hvordan dere husker dagen- det handler om mer enn kun estetisk fine bilder. Som en bonus har jeg også masse erfaring som kan hjelpe dere planlegge bryllupet.

Parene jeg jobber med leter etter en fotograf som forstår hvem de er, og hva de ønsker. De klarer ikke la være å ta på hverandre, og bryr seg ikke om kjolen blir skitten i jakten på de kuleste bildene. Skoene forsvinner etterhvert gjerne til fordel for en barbeint tur på stranda, og kvalitet betyr så uendelig mye mer enn kvantitet. Parene mine er jordnære og avslappa og ser frem til en skikkelig fest etter en dag full av følelser. De tar seg gjerne ti minutter alene i solnedgangen for å få litt alenetid – og selvfølgelig også de magiske solnedgangsbildene som jeg kommer til å nevne mer enn en gang på forhånd.

Historien deres burde bli fortalt av en fotograf som vil bli kjent med dere, og alle de små tingene som gjør dere til de dere er. De små kjærtegna, blikkene og de interne vitsene dere har dere i mellom. Bakgrunnen for detaljene dere har valgt, lokalet og kjolen, men viktigst av alt historien om hvem dere er hver for dere og sammen. Alt hører med, og det er de mange små tingene som gjør at jeg har den beste jobben i verden. En jobb jeg gir alt i, fordi dere fortjener det.

Velger dere meg, får dere en fotograf som er der for dere, gir alt og sørger for at dere får uvurderlige minner fra bryllupsdagen deres.

Finn ut mer

 • ★★★★★  
  Vi er så glad for at vi fikk mange bilder som fanget de fineste øyeblikkene fra dagen😊 På forhånd var vi opptatt av å finne noen som hadde den stilen vi var på utkikk etter, avslappet og naturlig preg på bildene. Og den stilen som Ingvild har passet akkurat det som vi ønsket oss for dagen. Vi hadde hørt veldig mye positivt om henne, og likte bildene veldig godt. Det var en avslappet, uanstrengt og en veldig fin opplevelse som gjorde at vi fikk akkurat de bildene vi ønsket fra dagen:) Vi har fått veldig mye skryt for bildene!! Fotograferingen var helt topp. Vi satte veldig pris på at vi hadde kjærestefotografering i forkant, sånn at vi fikk mulighet til å bli litt kjent, snakke om bryllupet og hva vi ønsket for dagen. Vi ble også litt vant til å bli tatt bilde av sånn at vi var veldig komfortable på bryllupsdagen og følte det ble veldig naturlig og uanstrengt:)
  Om bryllupsfotograf Ingvild Kolnes Ingvild Kolnes
  Hege + Aleksander