Hei, jeg heter Ingvild, og jeg er så glad for at du har funnet meg!


Noen av mine favoritter i livet er å være hjemme med kjæresten min og se en episode (eller fem) av en tv-serie, spenningen når et nytt brudepar spør om jeg er ledig på deres dag- og gleden når jeg ser bildene på dataen for første gang etter bryllupet, en stille tur i skogen med hunden min Sohvi, fine samtaler med venninner og å høre på musikk.

 
mer

 
 • Vi valgte deg som fotograf fordi vi har sett alle de nydelige bildene du har tatt av de andre brudeparet. Vi har fått masse komplimenter for bildene. Alt gikk strålende og bildene ble nydelige. 
  Om bryllupsfotograf Ingvild Kolnes Ingvild Kolnes
  Marianne + Kjetil
 • Vi er så glad for at vi fikk mange bilder som fanget de fineste øyeblikkene fra dagen:) På forhånd var vi opptatt av å finne noen som hadde den stilen vi var på utkikk etter, avslappet og naturlig preg på bildene. Og den stilen som Ingvild har passet akkurat det som vi ønsket oss for dagen. Vi hadde hørt veldig mye positivt om henne, og likte bildene veldig godt. Det var en avslappet, uanstrengt og en veldig fin opplevelse som gjorde at vi fikk akkurat de bildene vi ønsket fra dagen:) Vi har fått veldig mye skryt for bildene!! Fotograferingen var helt topp. Vi satte veldig pris på at vi hadde kjærestefotografering i forkant, sånn at vi fikk mulighet til å bli litt kjent, snakke om bryllupet og hva vi ønsket for dagen. Vi ble også litt vant til å bli tatt bilde av sånn at vi var veldig komfortable på bryllupsdagen og følte det ble veldig naturlig og uanstrengt:)
  Om bryllupsfotograf Ingvild Kolnes Ingvild Kolnes
  Hege + Aleksander
 • Det var kjempefint at du møtte oss på forhånd og at du så hvor vi ønsket å ta bildene! Her fikk vi mye info, du "godkjente" vårt valg av plass og vi fikk møte deg og se at det ikke trengte å være så farlig som vi kamerasky folk skulle tro! Det var selvfølgelig litt skummelt med en gang, men så løsnet det og ble veldig gøy! Utrolig at du fikk så mange fine bilder ut av det vaset vårt!!Vi valgte deg av mange grunner! Du tar fantastiske bilder, du blir aldri sur uansett hvor mye vi spør og graver (hehe, tror vi da 😛 ), du yter en service vi i utgangspunktet ikke hadde regnet med (du kunne jo bare tatt bildene, solgt oss produktene og det var det!), det kom ekstra gaver på kjøpet (jeg elsker gaver <3), du utstråler trygghet og erfaring og du tør ha litt humor og latter sammen med oss når vi skal ta bildene. TAKK!!Det å ha akkurat DEG som vår fotograf var veldig trygt og godt for oss som her var ute på svært tynn is. Din kunnskap og erfaring har gjort dette lett for oss.Vi har jo spurt mye underveis, men er veldig fornøyde med infoen vi fikk på forhånd!  
  Om bryllupsfotograf Ingvild Kolnes Ingvild Kolnes
  Kine + Arve

mer om meg


Min største lidenskap er å fange øyeblikk og gjøre dem om til varige minner.

Jeg elsker bål i skogen. Med varm kakao og pledd.

Jeg er veldig glad i å lage mat, og jeg har vært vegetarianer i snart 14 år. På hjemmefronten står nytt kjøkken på planen. Det gleder jeg meg veldig til å få!

Planlegging er nesten en hobby for meg, og jeg er B-menneske som elsker å sove.

I løpet av en god dag har jeg krysset mange ting av lista mi – jeg elsker å være produktiv!

Jeg er ikke den beste på å trene, og vil mye heller spise sjokolade. Og får ikke nok av smoothies heller, så det er kanskje en viss balanse der.

I det som føles som et tidligere liv backpacket jeg i Latin Amerika og Sørøst Asia. Jeg har bodd i Bergen, England, USA og på Svalbard før jeg flyttet tilbake til Kristiansand. Det er det som er hjemme for meg.

Kom inn. Se deg rundt.
Hvis du liker det du ser, så er jeg her når du er klar til å snakke om den store dagen deres. 

Finn ut mer