Hei, jeg heter Ingvild


Det var egentlig ganske tilfeldig at jeg ble bryllupsfotograf. Jeg skulle egentlig bli ernæringsfysiolog. Eller samfunnsplanlegger. Og en periode var det journalist. Jeg hadde mange planer, og bryllupsfotograf var ikke en av dem. Jeg kjøpte mitt første speilreflekskamera mens jeg backpacket rundt i Latin Amerika og Asia, og da fant jeg ut at jeg heller ville ha en jobb der jeg kunne være min egen sjef heller enn å ha en vanlig A4 jobb.

mer

 • Før vi bestemte oss for fotograf tenkte vi nøye gjennom hva slags bilder fotografene tok, hva vi ønsket på bryllupsdagen, pris, engasjement hos fotografen. Vi valgte Ingvild som fotograf fordi hun kjenner oss, er tålmodig, oppmuntrende og tilgjengelig. Hun har gitt oss masse info som er nyttig når man ellers har nok å tenke på.Gjennom engasjement og glede for jobben sin sørget Ingvild for at dagen vår ble foreviget på en profesjonell, gøyal og minneverdig måte. Og vi syns det var veldig bra at vi hadde hatt noen fotograferinger i forkant slik at vi fikk muligheten til å øve. Vi likte ideene hennes, bildene, engasjementet og vi syns det var en ekstra stor fordel at hun kjente oss. For oss var “first look” det beste med fotograferingen.
  Om bryllupsfotograf Ingvild Kolnes Ingvild Kolnes
  Kine + Rune
 • Det beste med opplevelsen vår sammen med Ingvild var den lille stunden vi fikk "alene" etter vielsen. Og selvsagt alle de nydelige bildene, både fra kjærestefotograferingen, vielsen og etter vielsen. Bildene fra vielsen, og de fra lokalet, samt bildene med både oss og Solveig har en ekstra plass i hjertet mitt.Vi kunne ikke valgt en bedre fotograf enn Ingvild Kolnes. Hun lytter, forstår og foreslår. Hun blir en venn, som gjør at man slapper av, er komfortable og seg selv, med en dyktig fotograf bak kameraet blir bildene fantastiske. Vi ville gjerne ha naturlige bilder, i naturen, uten for mye "dill" og "glitter og stas". I tillegg var kjemien var viktig, da ingen av oss liker spesielt godt å bli fotografert.  Vi har fått utrolig mange flotte tilbakemeldinger og veldig mye skryt av bildene! Og vi syns det var en uventet avslappende måte å forevige minnene på!Vi var veldig glade for at vi valgte å ha deg tilstede under vielsen, det ble mye roligere enn hvis alle skulle tatt bilder. Vi merket knapt at du var der. Ellers synes vi du hjalp oss godt gjennom fotograferingen, og fikk oss til å slappe av. Tusen takk for at du har gjort minnene våre evigvarende! 
  Om bryllupsfotograf Ingvild Kolnes Ingvild Kolnes
  Maria + Øyvind
 • Bildene våre ble magiske! Det er ingen tvil om at Ingvild Kolnes har utrolig mye kunnskap, og vet akkurat hva som skal til for å få bevegelse og stemning i hvert eneste bilde hun tar. Hun var veldig flink til å få oss til å slappe av (jeg er vanligvis veldig stiv og ukomfortabel foran kamera), og vi hadde det supergøy på både kjærestefotograferinga, boudoirfotograferinga og bryllupsfotograferinga 🙂 Jeg er evig takknemlig for at vi sitter igjen med så mange nydelige fotominner fra dagen vår🙂

  Om bryllupsfotograf Ingvild Kolnes Ingvild Kolnes
  Wendy + Erik

mer om meg


Etter jeg kom hjem til Kristiansand fra reisen brukte jeg mer og mer tid på å ta bilder, og plutselig hadde jeg fotografert mitt første bryllup. Men, for meg som handler det ikke om bryllupet i seg selv. Det er ikke festen, borddekorasjonene eller brudekjolen som betyr noe. Det er kjærlighetshistorier som er min greie. Ron og Hermine. Allie og Noah. Ross og Rachel. Og så deres da. Den vil jeg gjerne høre- og fortelle – slik at dere kan bli minnet på det som betyr noe når bryllupsdagen er over.

Men, jeg er mye mer enn bare bryllupsfotograf. Jeg har et hus jeg er veldig glad i, som jeg bor i sammen med min hund og kjæreste som jeg er enda mer glad i. Og jeg syns det er kjempekoselig å brenne bål i skogen. Med varm kakao og pledd.

Hvis jeg er skikkelig flink og trener belønner jeg meg selv med sjokolade etterpå. Og før også- hvis jeg skal være helt ærlig. 

Etter å ha fotografert mange bryllup har jeg lært meg masse om alt det som skal til for å være bryllupsfotograf. Jeg vil gjerne være den personen jeg skulle ønske hadde vært der for meg når jeg begynte å fotografere. Noen som kan vise vei.

Det var litt om meg. Vil du vite mer så er det bare å spør.

Velkommen til siden min. Se deg rundt.
Hvis du liker det du ser, så er jeg her når du er klar til å snakke om den store dagen deres, eller om du vil snakke mer om det å være bryllupsfotograf

Finn ut mer