Ingvild Kolnes

OM MEG

BRYLLUPSFOTOGRAF

Hei!

Jeg heter Ingvild

Så fint at du havnet her. Siden bryllupsdagen nærmer seg er det kanskje på tide at du sender meg en melding så vi kan bli litt bedre kjent? Gleder meg til å høre hva dere har planlagt.

35 Alder

INFJ Personlighetstype

Jeg bor i Kristiansand

Antall land jeg har besøkt 40

Antall par jeg har fotografert 122

Min lille familie: Sondre + Sohvi

Spiser aller helst: Sjokolade

Mer om meg:

Hjemmekjær og samtidig glad i å reise. Elsker jobben min og sjokolade. Får ikke nok av Harry Potter, smoothie, sofakos og sene kvelder med brettspill. Har fotografert bryllup siden 2011.

Hele prosessen fra jeg får en forespørsel til jeg kan levere ferdige bilder er spennende. Givende. For meg er det viktig å bli godt kjent med parene jeg jobber med for å gi dem best mulig resultat og opplevelse. Det skal være personlig og ekte. Hvis man ikke kan slappe av og være seg selv vil dette synes i bildene og det vil påvirke alt. Bryllupsdagen er en stor, viktig og fin dag. Og bryllupsfotografen dere velger har en stor påvirkning på hvordan dere vil huske denne dagen senere.

bryllup

Fine opplevelser er den beste investeringen du gjør i løpet av livet.

På et tidspunkt kommer du til å se tilbake på minnene du har hatt.

De små øyeblikkene du vil samle på og spare.

Hvordan du følte det og hvordan du tilbrakte tiden på bryllupsdagen kommer til å bli viktig å se tilbake på.

kjærleik

min motivasjon

Hvorfor jeg gjør det jeg gjør.

Så du kan dele minnene med de du er glad i. De som ikke kunne være tilstede, og de som ikke fins enda. Så dere kan kose dere med minnene på sene kvelder når dere blar gjennom album. Noen dager trenger man litt ekstra påminning om hvordan begynnelsen av dere var. For alle de gangene kommer de vakre bildene deres til å være den beste investeringen dere har gjort. Fordi det gjør at dere kan se tilbake og gjenoppleve det hele.

Kom inn.

Se deg rundt.