Om bryllupsfotograf Ingvild Kolnes | Ingvild Kolnes

Hei, jeg heter Ingvild


Det var egentlig ganske tilfeldig at jeg ble bryllupsfotograf. Jeg skulle egentlig bli ernæringsfysiolog. Eller samfunnsplanlegger. Og en periode var det journalist. Jeg hadde mange planer, og bryllupsfotograf var ikke en av dem. Jeg kjøpte mitt første speilreflekskamera mens jeg backpacket rundt i Latin Amerika og Asia, og da fant jeg ut at jeg heller ville ha en jobb der jeg kunne være min egen sjef heller enn å ha en vanlig A4 jobb.

mer

 • Vi er utrolig fornøyd, og anbefaler deg til alle vi møter 🙂 Følte det gikk veldig bra, og du var veldig behagelig å ta bilder med, og flink til å gjøre oss komfortable. Vi hadde en veldig god og naturlig stemning. I ettertid ser vi at det hadde vært kjekt å ha deg med hele dagen.
  Om bryllupsfotograf Ingvild Kolnes Ingvild Kolnes
  Vibeke + William
 • Bildene ble alt vi hadde ønsket oss! I tillegg opplevde vi å bli godt kjent med deg, og vi føler at dette ble viktig for hvordan bildene og dagen ble. I deg fant vi en lidenskapelig fotograf som med varme, respekt og dyktighet ga oss tryggheten vi trengte og minnene vi ønsket oss. Fotograferingen etter vielsen ga oss rom til å være litt alene sammen som brudepar. I tillegg kunne vi slappe av og være helt trygge på at alle øyeblikk ble ivaretatt og dokumentert. Dette ga både oss og gjestene ro til å være tilstede. Det var viktig for oss at bildene skulle vise oss som vi er, og at bildene ble naturlige og ekte. Vi liker egentlig ikke å bli tatt bilde av, så det var vi spente på. Vi sitter igjen med bilder som gjør at vi kan gjenoppleve dagen og se dagen gjennom andres øyne. Det er herlig å se glimt av hvordan andre hadde det og hva som utspilte seg blant gjestene. Fotograferingen var fantastisk! Du var veldig tilstede uten å være i veien. Du fikk med deg alle viktige øyeblikk og ikke minst tok du godt vare på oss og ga gode råd underveis. Vi har hatt verdens beste opplevelse med deg og vi koser oss veldig med bildene!
  Om bryllupsfotograf Ingvild Kolnes Ingvild Kolnes
  Mari + Tarjei
 • Tusen takk for fantastisk flotte bilder! Vi har virkelig storkost oss med å se gjennom dem. Vi har vært så fornøyde med den jobben du har gjort – du har virkelig vært med på å gjøre vår bryllupsdag helt perfekt- så TUSEN TAKK!
  Om bryllupsfotograf Ingvild Kolnes Ingvild Kolnes
  Stine + Håkon

mer om meg


Etter jeg kom hjem til Kristiansand fra reisen brukte jeg mer og mer tid på å ta bilder, og plutselig hadde jeg fotografert mitt første bryllup. Men, for meg som handler det ikke om bryllupet i seg selv. Det er ikke festen, borddekorasjonene eller brudekjolen som betyr noe. Det er kjærlighetshistorier som er min greie. Ron og Hermine. Allie og Noah. Ross og Rachel. Og så deres da. Den vil jeg gjerne høre- og fortelle – slik at dere kan bli minnet på det som betyr noe når bryllupsdagen er over.

Men, jeg er mye mer enn bare bryllupsfotograf. Jeg har et hus jeg er veldig glad i, som jeg bor i sammen med min hund og kjæreste som jeg er enda mer glad i. Og jeg syns det er kjempekoselig å brenne bål i skogen. Med varm kakao og pledd.

Hvis jeg er skikkelig flink og trener belønner jeg meg selv med sjokolade etterpå. Og før også- hvis jeg skal være helt ærlig. 

Etter å ha fotografert mange bryllup har jeg lært meg masse om alt det som skal til for å være bryllupsfotograf. Jeg vil gjerne være den personen jeg skulle ønske hadde vært der for meg når jeg begynte å fotografere. Noen som kan vise vei.

Det var litt om meg. Vil du vite mer så er det bare å spør.

Velkommen til siden min. Se deg rundt.
Hvis du liker det du ser, så er jeg her når du er klar til å snakke om den store dagen deres, eller om du vil snakke mer om det å være bryllupsfotograf

Finn ut mer