Bryllupsalbum | Høy kvalitet og unikt design | Ingvild Kolnes

Ditt bryllupsalbum: Minner som tåler fremtiden


Øyeblikk du kan ta og føle på.

Dere tenkte nøye gjennom hvem som som var den riktige bryllupsfotografen for dere (og det viste seg å være meg). Nå? Nå er det på tide å finne ut hvor det riktige stedet for minnene deres er – bilde for bilde.

Bryllupsalbum | Høy kvalitet og unikt design Ingvild Kolnes

Bildene burde oppleves.

Det å se bildene på en skjerm kan ikke sammenlignes med å se dem printet profesjonelt i et håndlaget album. Du kan holde det, bla i det og gi det videre til neste generasjon.
Bryllupsdagen var starten på livet videre – og alle de fine bildene dere sitter igjen med burde klargjøres for årevis med mimring. Tross alt så er ikke disse bildene bare bilder – de er minner. Gjør det dere kan for å bevare dem, ved å investere i et album som varer livet ut – gjennom de mange regnfylte dagene i fremtiden når dere vil tenke tilbake og huske og føle alt dere den dagen følte på nytt.


Bryllupsalbum | Høy kvalitet og unikt design Ingvild Kolnes

Samlet for å fortelle en historie

Den største forskjellen mellom et enkelt bilde og et album? Hvert print holder på ett enkelt minne – mens et album tar deg med gjennom hele dagen – fra øyeblikk til øyeblikk, time etter time – fra morgenen (husker du alle sommerfuglene?) til dere sier «ja» (og når du trakk pusten dypt like før), helt til dere hopper ut på dansegulvet (selv med dårlige dansetrinn). Innimellom der er også tilbehøret, ringene, kaken – alle de små detaljene – og alle de viktige menneskene i livene deres. 

Bryllupsalbumet deres – Et tidløst arvegods som hjelper deg å gjenoppleve bryllupsdagen (om og om igjen).


Bryllupsalbum | Høy kvalitet og unikt design Ingvild Kolnes

Fremtidssikret luksuspapir

Hver side av albumet kommer til å bli bladd gjennom tusenvis av ganger – ikke bare av dere, men av venner, familie og fremtidige generasjoner (med deres små klissete fingre). Papiret må tåle det – luksuriøst, men kjempetøft (og når jeg sier luksuriøst, mener jeg museumskvalitet, superfint, med arkivalt blekk som er rikt og kraftig) – papir som tåler å brukes. Perfekt for å samles rundt, med dempet belysning og vinglass i hånda. 

For de nye minnene som lages over minnene av den store dagen.


Deres album. På deres måte.


Dere vet det sikkert nå, men for meg kommer inspirasjonen fra kundene mine – så derfor er også albumene mine mulig å fullstendig tilpasse.

Det er flere ulike papiroverflater, størrelser og omslagsmaterialer. Kort sagt? Deres album blir helt unikt – designet av meg, som du ønsker å ha det.

LayFlat - Sømløs midtside


Årh. Sprekker altså. En helside som bøyer seg og gjemmer viktige deler av bildet er uaktuelt for meg som fotograf. Det ødelegger, er feil og stygt. Mine album har noe som heter LayFlat™ teknologi – så det er ingenting som blir gjemt og ingenting som er stygt. Kun fine bilder som tar opp plassen. Perfekt for de bildene som krever all oppmerksomhet.

Print - Lykke i alle størrelser


De største øyeblikkene av dagen fortjener så absolutt å vises frem – de som viser følelsene under den første dansen – stemningen på kvelden – og magien da dere først så hverandre om morgenen. For disse øyeblikkene kan jeg tilby print i høy kvalitet.

Bryllupsalbum | Høy kvalitet og unikt design Ingvild Kolnes