Villt og naturlig bryllup i det skotske høylandet – og hva som betyr mest for meg når jeg skal fotografere bryllup

En gang i tiden tenkte jeg at alle bryllup er like, og at det ikke hvem, hva og hvor spilte så stor rolle. Nå, på vei inn i min åttende sesong som bryllupsfotograf tenker jeg ganske annerledes. Først og fremst handler det om paret. Hvem de er, hvordan de er mot hverandre og at de er veldig forelska. En annen viktig faktor er lokasjonen og landskapet. Denne shooten er et eksempel på det jeg lengter etter. Vill natur. Legg til et brudepar og jeg er solgt!

Les mer om bryllupsfotografering her.

Workshop Hélena Parmér
Kjole SensibleM
Makeup og hår Elvira Berglund
Gjestefotograf Studio Lullaby
Modeller Pontus & Elvira
Lokasjon Glencoe, Scotland

Legg igjen en kommentar

Portrett Ingvild

Hei jeg heter Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

Elopement i Alta

Elopement i Alta

Høstbryllup på Kleivstua

Høstbryllup på Kleivstua

Vielse i skottland

Skotsk elopement i ruinkirke

Søgne

Enkelt og romantisk høstbryllup i Søgne