Bryllup på festningen i Kristiansand

Kine og Rune giftet seg på Christianholm festning i slutten av april. Bryllupsbildene tok vi før vielsen og hadde en veldig rørende «first look». Vi var også innom Frøken Larsen der de hadde sin første date nøyaktig to år tidligere. Bryllupsdagen var fylt av gjennomtenkte detaljer, deilig mat og gode venner.

Les mer om bryllupsfotografering her.

Legg igjen en kommentar

Portrett Ingvild

Hei jeg heter Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

Elopement i Alta

Elopement i Alta

Høstbryllup på Kleivstua

Høstbryllup på Kleivstua

Vielse i skottland

Skotsk elopement i ruinkirke

Søgne

Enkelt og romantisk høstbryllup i Søgne