Lidenskapelig


Dere ønsker fantastiske bilder, uansett om kjolen blir litt skitten eller om det begynner å regne. Men viktigst av alt – dere er kjempeforelsket og vil at dette skal bli reflektert i bildene!

Personlig


Dere vil gjøre ting på deres egen måte; med en utendørs vielse, et strandbryllup, eller kanskje dere skal ha festen ved en skog. 

Autentisk


De beste bildene er de som ikke forventes. De som fanger øyeblikk som bare skjer, og som ikke var planlagt. De forteller bare historien deres.

Bryllupsfotograf Ingvild Kolnes Publisert i Bridal MusingsBryllupsfotograf Ingvild Kolnes Publisert i Sisters in LawBryllupsfotograf Ingvild Kolnes Publisert i Norwegian Wedding Magazine

 • Vi fikk god veiledning, og var veldig fornøyd med hvordan bildene ble. Vi fikk også ekstra bilder inkludert, da du ønsket å fortelle hele historien, noe vi var veldig takknemlig for. Du tok deg god tid, og det var med på å bidra til at fotograferingen ble veldig gøy. Vi var veldig fornøyd med bildene og hvordan fotograferingen ble gjennomført. Har allerede anbefalt deg videre. Vi var veldig komfortable, og hadde det veldig gøy. Fikk mye god veiledning, både gjennom informasjonsmail og gjennom møte før fotograferingen.
  Lene + Kristoffer
  Lene + Kristoffer
 • Er du på utkikk etter en dyktig fotograf, som lytter og yter 100% service? Da vil jeg varmt anbefale Ingvild Kolnes. Hun tok bildene i vielsen vår, og vi er ikke annet enn kjempefornøyde! Super service, god oppfølging, fine priser OG fantastiske bilder!
  Stine Marie + Kristoffer
  Stine Marie + Kristoffer
 • Ingvild er en kjempeflink og dyktig fotograf som virkelig kan faget sitt. Hun er lett å samarbeide med, og har mange fine tanker om settinger og vinkler på fotograferingen. Vi sitter igjen med strålende flotte bilder fra vår bryllupsdag. Tusen takk for at du var med på å skape de fine øyeblikkene og minnene vi nå sitter igjen med. Vi vil virkelig anbefale Ingvild som fotograf videre til andre som ønsker fine bilder og minner.
  Siri + Thomas
  Siri + Thomas

om å velge fotograf

Jeg vil at dere skal finne deres riktige fotograf. Hvis det er meg så er det kjempeflott. Og hvis ikke så ønsker jeg i det minste å dytte dere i riktig retning for å finne den som passer. Rådet mitt er å ta dere tid, se dere rundt og finn ut hva dere ønsker. Så må dere finne noen dere stoler på og noen som har et syn på verden som passer overens med deres. Det er tross alt gjennom fotografens øyne at bryllupsdagen blir foreviget.

Jeg gjør mitt beste for kundene mine. Jeg tar ikke bare noen poserte bilder og det er det. Jeg vil bli kjent med dere, og gi dere fantastiske minner for livet. Send meg en melding så vi kan bli bedre kjent og finne ut om vi kan samarbeide bra.

Trykk her for priseksempler. 

ta kontakt for å finne ut om jeg er tilgjengelig for deres bryllupsdag