bilder til deg selv

Sensuelle, personlige bilder ment for få deg til å føle deg vakker. Ved å utfordre seg selv til å stå foran kamera vil du øke selvtilliten. I tillegg får du flotte bilder av deg selv!

Vi kan bruke et hotellrom, eller en skog, eller kanskje en øde strand. Det må være noe som passer DEG. Vi prater sammen og blir kjent, mens jeg tar bilder.

 
 
  • Jeg tenkte at jeg ville overraske min framtidige mann, og gi han en litt spesiell gave til bryllupet vårt. Jeg undersøkte med flere fotografer, og så på bilder og pris hos dem. Jeg likte ikke stilen til de fleste, hvor bildene så falske og uekte ut. Bildene virket livløse. Så fant jeg dine bilder som virket så naturlige og elegante. Det var viktig for meg at bildene ikke ble for flaue. Du har en spesiell fokus på detaljer, som tar oppmerksomheten vekk på en fin måte. Det ble ikke bilder av meg som bare skulle posere i noen helt unaturlige stillinger, men den naturlige meg. Utfordringen var jo selvfølgelig nakenhet, men overraskende nok gikk det mye bedre enn jeg forventet. Jeg valgte deg som fotograf på grunn av din vinkling på bilder, og fokus på detaljer. Jeg likte også muligheten for å ta fotoshooten ute i naturen. I tillegg satte jeg pris på din fleksibilitet og at du virket hyggelig. Det er noe med bildene dine som gjør dem spesielle. De virker veldig naturlige og ikke livløse som hos mange andre fotografer. Jeg var veldig komfortabel når vi lo en del sammen. Uten å ha gjort det før følte jeg at du veiledet meg godt. Det beste med opplevelsen var den gode stemningen gjennom hele fotoshooten og tanken på resultatet. Tusen takk for en hyggelig opplevelse. Vet virkelig hvem jeg skal anbefale til mine venninner når de skal gifte seg og er på jakt etter en morgengave.
    Alina