Trenger du litt hjelp for å få firma i gang?


Eller kanskje du sliter med å booke kunder, gå med overskudd eller vite hvordan du skal markedsføre tjenestene dine.


Jeg vil så gjerne hjelpe deg! Ta kontakt hvis du er en fotograf som

– nettopp har startet
– har holdt på en stund, men som ikke gjør det så bra som du skulle ønske uten at du vet hvorfor
– er 100% klar til og innstilt på å jobbe

*kun en gratis time per person

En til en mentortimer kan være så virkningsfulle og jeg anbefaler dem til fotografer som akkurat har kommet i gang, eller som er klare til å begynne – og også dem som føler de kan gjøre det mye bedre enn det gjør det nå. Vi kan gå gjennom de emnene dere ønsker. Spør meg om hva du vil – om workflow, hvordan få fornøyde kunder, finne riktige kunder, prissetting osv.

Disse timene er fine for både nybegynnere og de som har prøvd mye forskjellige uten å lykkes. Hvis du er klar til å ta det neste steget burde du gjøre en avtale med meg.

Velg en time og fyll ut skjema så godt du kan så jeg vet at du virkelig vil dette. Ved stor pågang blir en venteliste satt opp.

Velg tidspunkt for en gratis mentortime under.

Litt om hvem jeg er


Hei der, før du melder deg på vil du kanskje vite litt mer om meg. Jeg er en bryllups- og elopementfotograf som er lidenskapelig opptatt av å dele det jeg har lært i løpet av årene. Jeg begynte i det små (og har gjort mange feil på veien), før jeg endelig kunne leve det livet jeg helst vil. Hvis jeg kan dele noen snarveier og lærdommer meg deg er det ingenting jeg heller vil.

Bortsett fra å fotografere fine par og undervise andre jentefotografer, elsker jeg sjokolade, smoothies, Netflixmaraton og turer i skogen. Du kan lese mer om meg her hvis du vil.

Mer om mentoringen jeg tilbyr finner du her.


Avtal timen din her

Den første er gratis – og det er ingen forpliktelser. Kanskje kan det hjelpe deg ett skritt videre på veien.