Kjærestefotografi fra skogen i Gjeving

Her er en koselig kjærestefotogafering med Mette og Tommy som jeg gjorde i høst. Det er fra hytta deres i Gjeving i Aust Agder, like ved der de skal gifte seg senere i høst. Vi tok en tur i skogen på ettermiddagen, før vi gikk inn i varmen for å drikke te. Bare se på disse finingene! Som jeg gleder meg til bryllupet!

[tg_masonry_gallery gallery_id=»4203″ layout=»contain» columns=»2″]

Legg igjen en kommentar

Portrett Ingvild

Hi, I'm Ingvild

Jeg vil aller helst være ute å ta bilder av fine par. Jeg bor med hunden og kjæresten min i Kristiansand, og jeg elsker å reise på jakt etter vakker natur og kjærlighetshistorier.

kanskje du også vil lese

Kjærestefotografering i snøvær

bryllupsfotograf-kristiansand-ingvild-kolnes-143

Kjærestebilder fra en liten fjellandsby i Toscana

bryllupsfotograf-kristiansand-ingvild-kolnes-8

Sommerfotografering ved sjøen med to fine mennesker

bryllupsfotograf i Kristiansand Ingvild Kolnes

Feriebilder fra Firenze i Italia