Site icon Norway elopement photographer

7 grunner til å velge et destinasjonsbryllup

Tenk deg å gifte seg i en nydelig nasjonalpark, i en historisk europeisk by eller hva med på en tropisk strand? Et destinasjonsbryllup trenger ikke være en fjern drøm.

Her er noen gode grunner til hvorfor dere bør vurdere å ha et destinasjonsbryllup

  1. Det er lett å gjøre et destinasjonsbryllup gøy og avslappet, og dere stiller på nøytral grunn– der (sannsynligvis) alle familiemedlemmene må reise.
  2. Dere kan krysse et sted av deres bucket list – for dere kan jo gifte dere hvor som helst. Tenk å være midt i et spektakulært landskap (og alle de unike bildene som det kan føre til).
  3. Bryllupet deres vil bli skikkelig unikt: dere skiller dere ut fra de andre bryllup dere har vært i og det vil være en minneverdig opplevelse for alle dere velger å inkludere.
  4. Et destinasjonsbryllup er vanligvis mer intimt og personlig enn et tradisjonelt bryllup. Dere trenger ikke føle at dere må invitere alle de dere normalt «føler at dere må», og gjestene vil derfor kun være deres nærmeste familie og venner. Siden bryllupsgjestene sannsynligvis ankommer og drar hjem noen dager før og/eller etter bryllupet så får dere noen dager sammen. For en flott mulighet til å dele en opplevelse med dere nærmeste.
  5. Det er ofte både enklere og raskere å planlegge et destinasjonsbryllup. Mange resorter tilbyr gratis planlegging. Og selv hvis dere velger å betale for en planlegger er det verdt det. Dere slipper utrolig mye stress ved å bruke en god bryllupsplanlegger.
  6. Å ha bryllupet på en eksotisk lokasjon kan faktisk spare dere penger. Dere får muligheten til å ha bryllupet og bryllupsreisen på samme tid. Og selv om det ikke passer for dere, kan gjestelisten reduseres kraftig når man velger en fjern destinasjon – og det er mat og drikke til gjestene som pleier å være den største kostnaden i et bryllup. Kanskje er omgivelsene rundt bryllupslokasjonen så fine i seg selv at dere ikke trenger å bruke så mye penger på dekorasjoner. Som en bonus kan kanskje gjestene deres spare litt på å booke reisen sammen, og få seg en deilig ferie.
  7. Ved å velge et destinasjonsbryllup kan dato og sesong være mye mer fleksibelt. Dere kan dra hvor som helst der klima frister. Og det er også mye mer aktuelt å velge en ukedag.

Husk på:

Lykke til med planleggingen av destinasjonsbryllupet. Dere må gjerne dele erfaringene deres under.

Exit mobile version