bryllupspakker og priser


De beste bildene er de du ikke forventer. Det er de som viser øyeblikkene som bare skjedde. Bryllupsdagen er fulle av slike. Ikke gå glipp av dem.

 • Halvdagsfotografering
 • 22.000,-
 • Forberedelsesmøte før bryllupet
 • Dokumentarisk fotografering av forberedelser og vielse, samt portrettbilder
 • 5 timer fotografering
 • 200 ferdig redigerte bildefiler i høyeste oppløsning & alle bruksrettigheter
 • Kan tidligst bookes 5 måneder før bryllupsdagen.
 • Ta kontakt for å høre mer
 • Helgefotografering
 • 42.500,-
 • Forberedelsesmøte før bryllupet
 • Dokumentarisk fotografering av store og små øyeblikk fra fredag til søndag
 • 20 timer fotografering
 • 900 ferdig redigerte bildefiler i høyeste oppløsning med alle bruksrettigheter
 • Gaveboks med print og minnepenn med de digitale filene
 • Ta kontakt for å høre mer

Litt info

Booking

Jeg anbefaler å bestille så tidlig som mulig. Mange datoer forsvinner over ett år i forveien.

Før datoen deres kan reserveres må dere signere kontrakt og betale et reservasjonsgebyr bestående av 35% av totalt beløp. Det resterende beløpet forfaller før bryllupsdagen.

Halvdagsfotografering kan tidligst bestilles seks måneder før bryllupsdagen.

Bli kjent

På forhånd møtes vi gjerne på Skype eller kanskje på kafé. Deretter holder vi kontakten via mail og vi møtes for å ta kjærestebilder hvis dere vil det. Det er viktig at vi blir kjent og at dere blir trygge på meg for at bildene skal bli best mulig.

Når det nærmer seg dagen snakker vi nærmere om detaljene rundt bryllupet slik at jeg kan forberede og kan gi dere råd om hva dere bør tenke på og ta hensyn til.

Bruk av bildene

Produkter inkl takkekort, print og album kan bestilles gjennom meg, bildefilene kan brukes fritt og printes etter ønske.

Husk kreditering ved publisering (foto: Ingvild Kolnes), og jeg forbeholder meg retten til å bruke bildene til markedsføring.

Andre utgifter

Evt. utgifter til reise, opphold og mat er ikke inkludert. Og hvis dere ønsker mer tid enn det som er inkludert i pakkene kommer dette også i tillegg. Dette snakker vi mer om på forhånd og dere vil få vite om alle utgiftene før dere bestemmer dere.

Det tas forbehold om prisendringer. Gjeldende pris ved booking er endelig.

Andre behov

Planlegger dere et bryllup i utlandet? Jeg blir gjerne med på turen.

Ta kontakt for å få tilsendt oversikt over tilgjengelige pakker, og for å få et tilbud som er tilpasset deres bryllupsdag.


 •  Vi er for det første kjempefornøyde, og har allerede anbefalt deg videre, men vi anbefaler med glede til alle kanter videre også 🙂
  Vi syns bildene ser helt nydelige ut! Tusen tusen takk! 😀
  Signe + Jørgen
  Signe + Jørgen
 • Wow, tusen takk! Det var kjempe gøy å jobbe med deg, vi er super fornøyde 🙂 Og vi anbefaler deg videre når anledningen byr seg. 🙂 Tusen takk for at du var med å gjøre dagen vår spesiell, Ingvild.
  Bildene er nydelige.
  Trine + Daniel
  Trine + Daniel
 • Tusen takk for en kjempeflott og proff opplevelse - og flotte bilder!! Du anbefales på det sterkeste!!!
  Wenche + Kjetil
  Wenche + Kjetil
Tilbakemeldinger fra

tidligere brudepar

Julia + Peder
For det første, vi er ekstremt takknemlige over din service. Du er en utrolig dyktig fotograf, og du har virkelig stått til forventningene! 🙂
Bildene er kjempevakre. Vi har følt oss veldig trygge på å legge “minneforeving” i dine hender, og vi føler vi virkelig har fått nettopp det: minnene er nå trygt og godt foreviget.. Albumet var nydelig og perfekt, tusen takk for både dette og bilder! :O
Igjen: Du er så utrolig flink, og jeg gleder meg til å fortelle folk om akkurat det og den gode servicen du yter! Vær trygg på det!


Julia + Peder
Anne Jorunn + Inge André
Vi er veldig fornøyd med resultatet av bildene, du er en veldig behagelig person å jobbe med under fotograferingen. God informasjon hele tiden, bryllupsbilder er veldig viktig og vi følte oss veldig trygge på deg gjennom hele prosessen, noe som var veldig godt for oss. Fotograferingen gikk veldig bra! Vi følte oss komfortable i en ellers uvant situasjon for oss. Fikk god veiledning og tips til hva som ville ta seg bra ut på bilder! Under vielsen merket vi ikke at du var der engang, men likevel klarte du få mange fine bilder! Veldig bra 🙂 Må igjen takke for utrolig bra bilder! Vi er utrolig fornøyde! Håper du fortsetter med fotografering, du er veldig flink! Du hører nok fra oss dersom vi skal ta noen flere bilder i fremtiden 🙂

Anne Jorunn + Inge André
Mathilde + Martin
Vi syns det beste var å føle at det gikk så lett med fotograferingen på bryllupsdagen fordi vi hadde hatt kjærestefotografering tidligere. For oss var det riktig for oss å velge deg som fotograf fordi du er en så behagelig person som gjør fotograferingen koselig 🙂 Og du vet hva som kan ta seg godt ut på bilder. Du er en behagelig fotograf som fanger nydelige øyeblikk med kameraene sine. Før vi bestemte oss for fotograf var det viktig for oss at fotografen kunne hjelpe oss med å gjøre fotograferingen hyggelig, ettersom vi begge ikke er vant med å bli tatt bilder av. Og så klart at vi likte fotografens tidligere arbeid. Du oppfylte de kravene 🙂 Vi leste en anmeldelse fra et par som heller ikke var spesielt komfortable foran kamera, og derfor anbefalte deg. Fotograferingen var veldig hyggelig! Vi er veldig glade for at vi hadde kjærestefotografering på forhånd, slik at vi visste hva vi gikk til. Da slapp vi å "venne oss til" å bli tatt bilder av på selve bryllupsdagen, slik at fotograferingen da gikk mye lettere! 🙂 Vi har fått så mye glede av bildene! <3 Og ikke minst skryt! 🙂 Vi vil anbefale alle andre brudepar å ha kjærestefotografering på forhånd! Det er så greit å vite hva man går til på den store dagen. Ikke minst får man flotte minner fra kjærestefotograferingen, og bilder man kan bruke på f.eks. invitasjoner, menyer og sanghefter 🙂

Mathilde + Martin
Caroline + Henrik
Det beste med fotograferingen var at vi fikk mye ulike bakgrunner på bildene, og ulike vinkler. Det var også bra med mye detaljer. Tanken bak bryllupsdagen vår var å gjøre det personlig og ikke for stivt. Vi kan anbefale andre å holde fotograferingen på ett sted slik at man heller kan bruke god tid og ikke bruke tid på å reise rundt. Ingvild Kolnes var riktig valg for oss fordi bildene ble akkurat slik vi ønsket med tanke på at de ble naturlige og lyse, og alt var veldig bra. Vi følte at vi var i trygge hender, og du var flink til å gå rundt å ta bilder uten å ta for mye plass. Det kommenterte også flere av gjestene. Fotograferingen gikk veldig bra. Vi følte oss komfortable og du hadde en fin måte å veilede oss på. Det var verken for mye eller for lite veiledning. Dine bilder passet våre ønsker. Du var også svært imøtekommende og hadde en fin måte å kontakte/respondere oss på.  

Caroline + Henrik

Hvilken pakke skal vi velge?


Å investere i bryllupsfotografering er det samme som å investere i minner. Det er bildene som tar dere tilbake og lar dere gjenoppleve bryllupsdagen. Gode bilder er rett og slett uvurderlige.

Dere kommer til å bruke så mye tid og krefter på å planlegge bryllupet deres. Det er mange detaljer som skal på plass- dere må ta stilling til uendelig mye mer enn dere visste om på forhånd. I tillegg er det sannsynligvis den eneste dagen i livet der dere er midtpunktet, og alle dere er glad i samles for å feire sammen med dere.

Dagen kommer til å fly forbi, og det er så mye mer enn bare høydepunktene dere kommer til å ønske å se tilbake på. Hele dagen er jo ett eneste høydepunkt i livet! Derfor anbefaler jeg virkelig heldagsfotografering. En helhetlig historie fra bryllupsdagen deres som kommer til å være med dere resten av livet.