Ta kontakt

Jeg tar bare på meg et veldig begrenset antall fotograferinger fordi jeg legger alt i arbeidet mitt. Det er viktig for meg at dere får best mulige bilder, og derfor er det viktig at vi samarbeider bra og har samme mål.

Hvis du bare ønsker noen med et bra kamera som kommer for å ta noen poserte bilder, så er det nok ikke meg du vil ha. Og hvis du ser etter den som kan tilby de rimeligste prisene kommer du ikke til å sette pris på det jeg tilbyr.

Jeg bor i Kristiansand, men er tilgjengelig overalt i Norge og verden.
Ta kontakt hvis du tror vi passer bra sammen, og hør om jeg er ledig på deres bryllupsdag. Fortell meg om deg selv og hva du ønsker fra meg.

Epost foto@ingvildkolnes.no
Facebook www.facebook.com/ingvildkolnes.no
Twitter www.twitter.com/ingvildkolnes
Google+ plus.google.com/+IngvildkolnesNo
Instagram www.instagram.com/ingvildkolnes

 • Anne Jorunn + Inge André
  Anne Jorunn + Inge André
  Vi er veldig fornøyd med resultatet av bildene, du er en veldig behagelig person å jobbe med under fotograferingen. God informasjon hele tiden, bryllupsbilder er veldig viktig og vi følte oss veldig trygge på deg gjennom hele prosessen, noe som var veldig godt for oss.Fotograferingen gikk veldig bra! Vi følte oss komfortable i en ellers uvant situasjon for oss. Fikk god veiledning og tips til hva som ville ta seg bra ut på bilder! Under vielsen merket vi ikke at du var der engang, men likevel klarte du få mange fine bilder! Veldig bra 🙂Må igjen takke for utrolig bra bilder! Vi er utrolig fornøyde! Håper du fortsetter med fotografering, du er veldig flink! Du hører nok fra oss dersom vi skal ta noen flere bilder i fremtiden 🙂
 • Wendy + Erik
  Wendy + Erik

  Bildene våre ble magiske! Det er ingen tvil om at Ingvild Kolnes har utrolig mye kunnskap, og vet akkurat hva som skal til for å få bevegelse og stemning i hvert eneste bilde hun tar. Hun var veldig flink til å få oss til å slappe av (jeg er vanligvis veldig stiv og ukomfortabel foran kamera), og vi hadde det supergøy på både kjærestefotograferinga, boudoirfotograferinga og bryllupsfotograferinga 🙂 Jeg er evig takknemlig for at vi sitter igjen med så mange nydelige fotominner fra dagen vår🙂

 • Vibeke + William
  Vibeke + William
  Vi er utrolig fornøyd, og anbefaler deg til alle vi møter 🙂Følte det gikk veldig bra, og du var veldig behagelig å ta bilder med, og flink til å gjøre oss komfortable. Vi hadde en veldig god og naturlig stemning.I ettertid ser vi at det hadde vært kjekt å ha deg med hele dagen.