Ingvild Kolnes

Hei, jeg heter Ingvild

Jeg bor i Kristiansand sammen med kjæreste og hund, og skulle ønske jeg kunne si at jeg bruker hele dagen hver dag til å være ute i naturen og tar bilder av lykkelige par. Men for å være helt ærlig så får jeg ikke gjøre det så ofte som jeg skulle ønske. I stedet finner du meg ofte på kontoret mitt (eller i sofaen) der jeg redigerer bilder, skriver epost eller oppdaterer noe på hjemmesida. Jeg elsker å jobbe hjemmefra og å ha friheten til å være min egen sjef.

Det beste jeg vet er å fortelle historier om kjærlighet og skjønnhet, og målet mitt er å lære andre om foto. For meg er det viktigste i livet mitt menneskene som er nær meg og firma mitt.

Jeg ønsker å se og oppleve så mye av verden som mulig, og jeg blir gjerne med dere på eventyr.


Bilder


Her er noen av mine favorittbilder. Klikk her hvis du vil se flere bilder.

kjærlighet og bryllup


Som bryllupsfotograf vil jeg vise det genuine og autentiske. Skjønnheten i bevegelser og følelser. Jeg vil hjelpe dere å skape minner for livet.

Hver person og hvert par er unikt, og bildene deres bør reflektere hvem dere er og ikke tvinge dere inn i en form som ikke passer.

Jeg foretrekker å fotografere på en enkel, uformell og dokumentarisk måte som passer for de som ikke ønsker en tradisjonell stressende bryllupsdag. I stedet skaper vi kunstneriske bilder sammen, fulle av intimitet og betydning. Bilder som dokumenterer hvordan dagen føltes, ikke bare hvordan den så ut.

Bare kos dere og ha det gøy sammen og så skal jeg gjøre mitt beste for å fange essensen av hvem dere er.

Du finner mer om bryllup her. 

 • Vi er så glad for at vi fikk mange bilder som fanget de fineste øyeblikkene fra dagen:) På forhånd var vi opptatt av å finne noen som hadde den stilen vi var på utkikk etter, avslappet og naturlig preg på bildene. Og den stilen som Ingvild har passet akkurat det som vi ønsket oss for dagen. Vi hadde hørt veldig mye positivt om henne, og likte bildene veldig godt. Det var en avslappet, uanstrengt og en veldig fin opplevelse som gjorde at vi fikk akkurat de bildene vi ønsket fra dagen:) Vi har fått veldig mye skryt for bildene!! Fotograferingen var helt topp. Vi satte veldig pris på at vi hadde kjærestefotografering i forkant, sånn at vi fikk mulighet til å bli litt kjent, snakke om bryllupet og hva vi ønsket for dagen. Vi ble også litt vant til å bli tatt bilde av sånn at vi var veldig komfortable på bryllupsdagen og følte det ble veldig naturlig og uanstrengt:)
  Hege + Aleksander
  Hege + Aleksander
 • Det var kjempefint at du møtte oss på forhånd og at du så hvor vi ønsket å ta bildene! Her fikk vi mye info, du "godkjente" vårt valg av plass og vi fikk møte deg og se at det ikke trengte å være så farlig som vi kamerasky folk skulle tro! Det var selvfølgelig litt skummelt med en gang, men så løsnet det og ble veldig gøy! Utrolig at du fikk så mange fine bilder ut av det vaset vårt!! Vi valgte deg av mange grunner! Du tar fantastiske bilder, du blir aldri sur uansett hvor mye vi spør og graver (hehe, tror vi da 😛 ), du yter en service vi i utgangspunktet ikke hadde regnet med (du kunne jo bare tatt bildene, solgt oss produktene og det var det!), det kom ekstra gaver på kjøpet (jeg elsker gaver <3), du utstråler trygghet og erfaring og du tør ha litt humor og latter sammen med oss når vi skal ta bildene. TAKK!! Det å ha akkurat DEG som vår fotograf var veldig trygt og godt for oss som her var ute på svært tynn is. Din kunnskap og erfaring har gjort dette lett for oss.Vi har jo spurt mye underveis, men er veldig fornøyde med infoen vi fikk på forhånd!    
  Kine + Arve
  Kine + Arve
 • Før vi bestemte oss for fotograf tenkte vi nøye gjennom hva slags bilder fotografene tok, hva vi ønsket på bryllupsdagen, pris, engasjement hos fotografen. Vi valgte Ingvild som fotograf fordi hun kjenner oss, er tålmodig, oppmuntrende og tilgjengelig. Hun har gitt oss masse info som er nyttig når man ellers har nok å tenke på. Gjennom engasjement og glede for jobben sin sørget Ingvild for at dagen vår ble foreviget på en profesjonell, gøyal og minneverdig måte. Og vi syns det var veldig bra at vi hadde hatt noen fotograferinger i forkant slik at vi fikk muligheten til å øve. Vi likte ideene hennes, bildene, engasjementet og vi syns det var en ekstra stor fordel at hun kjente oss. For oss var “first look” det beste med fotograferingen.
  Kine + Rune
  Kine + Rune