Hei, jeg er Ingvild

Bryllupsfotograf. Opptatt av å fange kjærlighet.

Du finner meg som regel på sofaen iført pysjamas med laptopen på fanget. Mens jeg spiser sjokolade selvfølgelig. Jeg fryser som regel alltid, og elsker pledd og ullsokker. Så langt har livet vært langt fra kjedelig, og jeg ser ingen grunn til at det skal endre seg. Jeg vil se og oppleve så mye av verden som jeg kan, og jeg blir gjerne med på deres eventyr.

Jeg elsker å fortelle vakre kjærlighetshistorier og jeg har et mål om å lære andre om fotografi. Menneskene i livet mitt og fotografering er det jeg er mest opptatt av.

Portefølje


Her er noen av mine favorittbilder. Klikk her hvis du vil se flere.

bryllup


Som bryllupsfotograf vil jeg vise det genuine og autentiske. Skjønnheten i bevegelser og følelser. Jeg vil hjelpe dere å skape minner for livet.

Hver person og hvert par er unikt, og bildene deres bør reflektere hvem dere er og ikke tvinge dere inn i en form som ikke passer.

Jeg foretrekker å fotografere på en enkel, uformell og dokumentarisk måte som passer for de som ikke ønsker en tradisjonell stressende bryllupsdag. I stedet skaper vi kunstneriske bilder sammen, fulle av intimitet og betydning. Bilder som dokumenterer hvordan dagen føltes, ikke bare hvordan den så ut.

Bare kos dere og ha det gøy sammen og så skal jeg gjøre mitt beste for å fange essensen av hvem dere er.

Du finner mer om bryllup her. 

 • Tove + Inge
  Tove + Inge
  Som sagt tidligere og ut ifra erfaring med fotoshoot før så synes jeg kjemien med fotografen er alfa omega, både i forhold til stemningen rundt fotoshooten og hvor gode bildene blir. Du er en flink og behagelig fotograf som ser behovet til kundene dine, og du tar ting på sparket om det skulle være noe. Du lytter til kundene dine og gjør ditt ypperste for at bildene skal bli bra og kundene fornøyde. Det var veldig behagelig å ta bilder med deg, du er en rolig og lun person med mange gode ideer og praktiske løsninger på uforutsette problemer som dukket opp underveis. Du er lett å forholde seg til og det har mye å si for kjemien mellom fotograf og kunde, noe som igjen påvirker bildene.
 • Lene + Kristoffer
  Lene + Kristoffer
  Vi fikk god veiledning, og var veldig fornøyd med hvordan bildene ble. Vi fikk også ekstra bilder inkludert, da du ønsket å fortelle hele historien, noe vi var veldig takknemlig for. Du tok deg god tid, og det var med på å bidra til at fotograferingen ble veldig gøy. Vi var veldig fornøyd med bildene og hvordan fotograferingen ble gjennomført. Har allerede anbefalt deg videre. Vi var veldig komfortable, og hadde det veldig gøy. Fikk mye god veiledning, både gjennom informasjonsmail og gjennom møte før fotograferingen.
 • Stine Marie + Kristoffer
  Stine Marie + Kristoffer
  Er du på utkikk etter en dyktig fotograf, som lytter og yter 100% service? Da vil jeg varmt anbefale Ingvild Kolnes. Hun tok bildene i vielsen vår, og vi er ikke annet enn kjempefornøyde! Super service, god oppfølging, fine priser OG fantastiske bilder!
/!\ error getUserIDFromUserName. /!\ error empty username or access token.