Hei, jeg er Ingvild

Bryllupsfotograf. Opptatt av å fange kjærlighet.

Du finner meg som regel på sofaen iført pysjamas med laptopen på fanget. Mens jeg spiser sjokolade selvfølgelig. Jeg fryser som regel alltid, og elsker pledd og ullsokker. Så langt har livet vært langt fra kjedelig, og jeg ser ingen grunn til at det skal endre seg. Jeg vil se og oppleve så mye av verden som jeg kan, og jeg blir gjerne med på deres eventyr.

Jeg elsker å fortelle vakre kjærlighetshistorier og jeg har et mål om å lære andre om fotografi. Menneskene i livet mitt og fotografering er det jeg er mest opptatt av.

Portefølje


Her er noen av mine favorittbilder. Klikk her hvis du vil se flere.

bryllup


Som bryllupsfotograf vil jeg vise det genuine og autentiske. Skjønnheten i bevegelser og følelser. Jeg vil hjelpe dere å skape minner for livet.

Hver person og hvert par er unikt, og bildene deres bør reflektere hvem dere er og ikke tvinge dere inn i en form som ikke passer.

Jeg foretrekker å fotografere på en enkel, uformell og dokumentarisk måte som passer for de som ikke ønsker en tradisjonell stressende bryllupsdag. I stedet skaper vi kunstneriske bilder sammen, fulle av intimitet og betydning. Bilder som dokumenterer hvordan dagen føltes, ikke bare hvordan den så ut.

Bare kos dere og ha det gøy sammen og så skal jeg gjøre mitt beste for å fange essensen av hvem dere er.

Du finner mer om bryllup her. 

 • Anne Jorunn + Inge André
  Anne Jorunn + Inge André
  Vi er veldig fornøyd med resultatet av bildene, du er en veldig behagelig person å jobbe med under fotograferingen. God informasjon hele tiden, bryllupsbilder er veldig viktig og vi følte oss veldig trygge på deg gjennom hele prosessen, noe som var veldig godt for oss.Fotograferingen gikk veldig bra! Vi følte oss komfortable i en ellers uvant situasjon for oss. Fikk god veiledning og tips til hva som ville ta seg bra ut på bilder! Under vielsen merket vi ikke at du var der engang, men likevel klarte du få mange fine bilder! Veldig bra 🙂Må igjen takke for utrolig bra bilder! Vi er utrolig fornøyde! Håper du fortsetter med fotografering, du er veldig flink! Du hører nok fra oss dersom vi skal ta noen flere bilder i fremtiden 🙂
 • Wendy + Erik
  Wendy + Erik

  Bildene våre ble magiske! Det er ingen tvil om at Ingvild Kolnes har utrolig mye kunnskap, og vet akkurat hva som skal til for å få bevegelse og stemning i hvert eneste bilde hun tar. Hun var veldig flink til å få oss til å slappe av (jeg er vanligvis veldig stiv og ukomfortabel foran kamera), og vi hadde det supergøy på både kjærestefotograferinga, boudoirfotograferinga og bryllupsfotograferinga 🙂 Jeg er evig takknemlig for at vi sitter igjen med så mange nydelige fotominner fra dagen vår🙂

 • Vibeke + William
  Vibeke + William
  Vi er utrolig fornøyd, og anbefaler deg til alle vi møter 🙂Følte det gikk veldig bra, og du var veldig behagelig å ta bilder med, og flink til å gjøre oss komfortable. Vi hadde en veldig god og naturlig stemning.I ettertid ser vi at det hadde vært kjekt å ha deg med hele dagen.