Lidenskapelig


Du ønsker fantastiske bilder, uansett om kjolen blir litt skitten eller om det begynner å regne. Men viktigst av alt – du er kjempeforelsket og vil at dette skal bli reflektert i bildene!

Personlig


Du ønsker et utradisjonelt bryllup; med en utendørs vielse, et strandbryllup, eller kanskje dere skal ha festen ved en skog. 

Autentisk


De beste bildene er de du ikke forventer. De som fanger øyeblikk som bare skjer, og som ikke var planlagt. De forteller bare historien deres.

 • Anne Jorunn + Inge André
  Anne Jorunn + Inge André
  Vi er veldig fornøyd med resultatet av bildene, du er en veldig behagelig person å jobbe med under fotograferingen. God informasjon hele tiden, bryllupsbilder er veldig viktig og vi følte oss veldig trygge på deg gjennom hele prosessen, noe som var veldig godt for oss.Fotograferingen gikk veldig bra! Vi følte oss komfortable i en ellers uvant situasjon for oss. Fikk god veiledning og tips til hva som ville ta seg bra ut på bilder! Under vielsen merket vi ikke at du var der engang, men likevel klarte du få mange fine bilder! Veldig bra 🙂Må igjen takke for utrolig bra bilder! Vi er utrolig fornøyde! Håper du fortsetter med fotografering, du er veldig flink! Du hører nok fra oss dersom vi skal ta noen flere bilder i fremtiden 🙂
 • Wendy + Erik
  Wendy + Erik

  Bildene våre ble magiske! Det er ingen tvil om at Ingvild Kolnes har utrolig mye kunnskap, og vet akkurat hva som skal til for å få bevegelse og stemning i hvert eneste bilde hun tar. Hun var veldig flink til å få oss til å slappe av (jeg er vanligvis veldig stiv og ukomfortabel foran kamera), og vi hadde det supergøy på både kjærestefotograferinga, boudoirfotograferinga og bryllupsfotograferinga 🙂 Jeg er evig takknemlig for at vi sitter igjen med så mange nydelige fotominner fra dagen vår🙂

 • Vibeke + William
  Vibeke + William
  Vi er utrolig fornøyd, og anbefaler deg til alle vi møter 🙂Følte det gikk veldig bra, og du var veldig behagelig å ta bilder med, og flink til å gjøre oss komfortable. Vi hadde en veldig god og naturlig stemning.I ettertid ser vi at det hadde vært kjekt å ha deg med hele dagen.

vær gjennomtenkt

Jeg vil at dere skal finne deres riktige fotograf. Hvis det er meg så er det kjempeflott. Og hvis ikke så ønsker jeg i det minste å dytte dere i riktig retning for å finne den som passer. Rådet mitt er å ta dere tid, se dere rundt og finn ut hva dere ønsker. Så må dere finne noen dere stoler på og noen som har et syn på verden som passer overens med deres. Det er tross alt gjennom fotografens øyne at bryllupsdagen blir foreviget.

Jeg gjør mitt beste for kundene mine. Jeg tar ikke bare noen poserte bilder og det er det. Jeg vil bli kjent med dere, og gi dere fantastiske minner for livet. Send meg en melding så vi kan bli bedre kjent og finne ut om vi kan samarbeide bra.

Priseksempel: 25.000,- for heldagsfotografering.

ta kontakt for å finne ut om jeg er tilgjengelig for deres bryllupsdag