Lidenskapelig


Dere ønsker fantastiske bilder, uansett om kjolen blir litt skitten eller om det begynner å regne. Men viktigst av alt – dere er kjempeforelsket og vil at dette skal bli reflektert i bildene!

Personlig


Dere vil gjøre ting på deres egen måte; med en utendørs vielse, et strandbryllup, eller kanskje dere skal ha festen ved en skog. 

Autentisk


De beste bildene er de som ikke forventes. De som fanger øyeblikk som bare skjer, og som ikke var planlagt. De forteller bare historien deres.

 • Anne Jorunn + Inge André
  Anne Jorunn + Inge André
  Vi er veldig fornøyd med resultatet av bildene, du er en veldig behagelig person å jobbe med under fotograferingen. God informasjon hele tiden, bryllupsbilder er veldig viktig og vi følte oss veldig trygge på deg gjennom hele prosessen, noe som var veldig godt for oss. Fotograferingen gikk veldig bra! Vi følte oss komfortable i en ellers uvant situasjon for oss. Fikk god veiledning og tips til hva som ville ta seg bra ut på bilder! Under vielsen merket vi ikke at du var der engang, men likevel klarte du få mange fine bilder! Veldig bra 🙂 Må igjen takke for utrolig bra bilder! Vi er utrolig fornøyde! Håper du fortsetter med fotografering, du er veldig flink! Du hører nok fra oss dersom vi skal ta noen flere bilder i fremtiden 🙂
 • Mathilde + Martin
  Mathilde + Martin
  Vi syns det beste var å føle at det gikk så lett med fotograferingen på bryllupsdagen fordi vi hadde hatt kjærestefotografering tidligere. For oss var det riktig for oss å velge deg som fotograf fordi du er en så behagelig person som gjør fotograferingen koselig 🙂 Og du vet hva som kan ta seg godt ut på bilder. Du er en behagelig fotograf som fanger nydelige øyeblikk med kameraene sine. Før vi bestemte oss for fotograf var det viktig for oss at fotografen kunne hjelpe oss med å gjøre fotograferingen hyggelig, ettersom vi begge ikke er vant med å bli tatt bilder av. Og så klart at vi likte fotografens tidligere arbeid. Du oppfylte de kravene 🙂 Vi leste en anmeldelse fra et par som heller ikke var spesielt komfortable foran kamera, og derfor anbefalte deg. Fotograferingen var veldig hyggelig! Vi er veldig glade for at vi hadde kjærestefotografering på forhånd, slik at vi visste hva vi gikk til. Da slapp vi å "venne oss til" å bli tatt bilder av på selve bryllupsdagen, slik at fotograferingen da gikk mye lettere! 🙂 Vi har fått så mye glede av bildene! <3 Og ikke minst skryt! 🙂 Vi vil anbefale alle andre brudepar å ha kjærestefotografering på forhånd! Det er så greit å vite hva man går til på den store dagen. Ikke minst får man flotte minner fra kjærestefotograferingen, og bilder man kan bruke på f.eks. invitasjoner, menyer og sanghefter 🙂
 • Caroline + Henrik
  Caroline + Henrik
  Det beste med fotograferingen var at vi fikk mye ulike bakgrunner på bildene, og ulike vinkler. Det var også bra med mye detaljer. Tanken bak bryllupsdagen vår var å gjøre det personlig og ikke for stivt. Vi kan anbefale andre å holde fotograferingen på ett sted slik at man heller kan bruke god tid og ikke bruke tid på å reise rundt. Ingvild Kolnes var riktig valg for oss fordi bildene ble akkurat slik vi ønsket med tanke på at de ble naturlige og lyse, og alt var veldig bra. Vi følte at vi var i trygge hender, og du var flink til å gå rundt å ta bilder uten å ta for mye plass. Det kommenterte også flere av gjestene. Fotograferingen gikk veldig bra. Vi følte oss komfortable og du hadde en fin måte å veilede oss på. Det var verken for mye eller for lite veiledning. Dine bilder passet våre ønsker. Du var også svært imøtekommende og hadde en fin måte å kontakte/respondere oss på.  

om å velge fotograf

Jeg vil at dere skal finne deres riktige fotograf. Hvis det er meg så er det kjempeflott. Og hvis ikke så ønsker jeg i det minste å dytte dere i riktig retning for å finne den som passer. Rådet mitt er å ta dere tid, se dere rundt og finn ut hva dere ønsker. Så må dere finne noen dere stoler på og noen som har et syn på verden som passer overens med deres. Det er tross alt gjennom fotografens øyne at bryllupsdagen blir foreviget.

Jeg gjør mitt beste for kundene mine. Jeg tar ikke bare noen poserte bilder og det er det. Jeg vil bli kjent med dere, og gi dere fantastiske minner for livet. Send meg en melding så vi kan bli bedre kjent og finne ut om vi kan samarbeide bra.

Trykk her for priseksempler. 

ta kontakt for å finne ut om jeg er tilgjengelig for deres bryllupsdag

/!\ error getUserIDFromUserName. /!\ error empty username or access token.