Lidenskapelig


Dere ønsker fantastiske bilder, uansett om kjolen blir litt skitten eller om det begynner å regne. Men viktigst av alt – dere er kjempeforelsket og vil at dette skal bli reflektert i bildene!

Personlig


Dere vil gjøre ting på deres egen måte; med en utendørs vielse, et strandbryllup, eller kanskje dere skal ha festen ved en skog. 

Autentisk


De beste bildene er de som ikke forventes. De som fanger øyeblikk som bare skjer, og som ikke var planlagt. De forteller bare historien deres.

 • Kine + Arve
  Kine + Arve
  Det var kjempefint at du møtte oss på forhånd og at du så hvor vi ønsket å ta bildene! Her fikk vi mye info, du "godkjente" vårt valg av plass og vi fikk møte deg og se at det ikke trengte å være så farlig som vi kamerasky folk skulle tro! Det var selvfølgelig litt skummelt med en gang, men så løsnet det og ble veldig gøy! Utrolig at du fikk så mange fine bilder ut av det vaset vårt!! Vi valgte deg av mange grunner! Du tar fantastiske bilder, du blir aldri sur uansett hvor mye vi spør og graver (hehe, tror vi da 😛 ), du yter en service vi i utgangspunktet ikke hadde regnet med (du kunne jo bare tatt bildene, solgt oss produktene og det var det!), det kom ekstra gaver på kjøpet (jeg elsker gaver <3), du utstråler trygghet og erfaring og du tør ha litt humor og latter sammen med oss når vi skal ta bildene. TAKK!! Det å ha akkurat DEG som vår fotograf var veldig trygt og godt for oss som her var ute på svært tynn is. Din kunnskap og erfaring har gjort dette lett for oss.Vi har jo spurt mye underveis, men er veldig fornøyde med infoen vi fikk på forhånd!    
 • Kine + Rune
  Kine + Rune
  Før vi bestemte oss for fotograf tenkte vi nøye gjennom hva slags bilder fotografene tok, hva vi ønsket på bryllupsdagen, pris, engasjement hos fotografen. Vi valgte Ingvild som fotograf fordi hun kjenner oss, er tålmodig, oppmuntrende og tilgjengelig. Hun har gitt oss masse info som er nyttig når man ellers har nok å tenke på. Gjennom engasjement og glede for jobben sin sørget Ingvild for at dagen vår ble foreviget på en profesjonell, gøyal og minneverdig måte. Og vi syns det var veldig bra at vi hadde hatt noen fotograferinger i forkant slik at vi fikk muligheten til å øve. Vi likte ideene hennes, bildene, engasjementet og vi syns det var en ekstra stor fordel at hun kjente oss. For oss var “first look” det beste med fotograferingen.
 • Maria + Øyvind
  Maria + Øyvind
  Det beste med opplevelsen vår sammen med Ingvild var den lille stunden vi fikk "alene" etter vielsen. Og selvsagt alle de nydelige bildene, både fra kjærestefotograferingen, vielsen og etter vielsen. Bildene fra vielsen, og de fra lokalet, samt bildene med både oss og Solveig har en ekstra plass i hjertet mitt. Vi kunne ikke valgt en bedre fotograf enn Ingvild Kolnes. Hun lytter, forstår og foreslår. Hun blir en venn, som gjør at man slapper av, er komfortable og seg selv, med en dyktig fotograf bak kameraet blir bildene fantastiske. Vi ville gjerne ha naturlige bilder, i naturen, uten for mye "dill" og "glitter og stas". I tillegg var kjemien var viktig, da ingen av oss liker spesielt godt å bli fotografert.  Vi har fått utrolig mange flotte tilbakemeldinger og veldig mye skryt av bildene! Og vi syns det var en uventet avslappende måte å forevige minnene på! Vi var veldig glade for at vi valgte å ha deg tilstede under vielsen, det ble mye roligere enn hvis alle skulle tatt bilder. Vi merket knapt at du var der. Ellers synes vi du hjalp oss godt gjennom fotograferingen, og fikk oss til å slappe av. Tusen takk for at du har gjort minnene våre evigvarende! 

om å velge fotograf

Jeg vil at dere skal finne deres riktige fotograf. Hvis det er meg så er det kjempeflott. Og hvis ikke så ønsker jeg i det minste å dytte dere i riktig retning for å finne den som passer. Rådet mitt er å ta dere tid, se dere rundt og finn ut hva dere ønsker. Så må dere finne noen dere stoler på og noen som har et syn på verden som passer overens med deres. Det er tross alt gjennom fotografens øyne at bryllupsdagen blir foreviget.

Jeg gjør mitt beste for kundene mine. Jeg tar ikke bare noen poserte bilder og det er det. Jeg vil bli kjent med dere, og gi dere fantastiske minner for livet. Send meg en melding så vi kan bli bedre kjent og finne ut om vi kan samarbeide bra.

Trykk her for priseksempler. 

ta kontakt for å finne ut om jeg er tilgjengelig for deres bryllupsdag